Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2011, 22:48   #66
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle bu islami bir görevdir ! Acizane bir yolunu bulup okuyacağıma emin olabilirsiniz... Lakin tutarlı bir bakış açısıyla söylediklerimi lütfen baştan sona dikkatlice tekrar okuyunuz ! Baştan itibaren anlatmaya çalıştığım şeyleri kendi dairesi içinde değerlendiriniz... !

Arif Doğan'a inanıp inanmamak çok ayrı bir mevzuudur !

Fethullah Gülen Hocaefendinin açıklaması çok farklı bir açıklamadır izah etmeye çalıştım !

'Gülen Medyası' kavramı çok ayrı bir mevzuudur !!!

Sizlerin haklı-haksız yanlarınızın açıklanması çok ayrı bir mevzuudur !

'Cemaate' psikolojik harb yapılması özelliklede seçimler öncesinde çok ayrı bir mevzuudur !

Ve yaptığınız alıntı ile başlayan konularda 'uyarım' çok açık olmasına rağmen bunu devam ettirmeniz çok ayrı bir mevzuudur !

Eğer Cemaat ile ilgili herhangi bir haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız ! Tek Tek ele alalım bir başka konu açın orada siz haksızlığı belirtin bende acizane islami edep ve ahlak ile cevap vermeye gayret edeyim !

Siz kendiniz ve samimi olduğunuza inandığınız sürece ! Ben size iftira atacak Haşa yalan söyleyecek değilim ! Allah c.c. üzerine yemin olsun ki sizlere en ufak şekilde haksızlık ediyor isem Rabbim beni mahv etsin !!! Sözlerimi dikkatli okuyunuz ve sizi 'Çeşitli mihraklara karşı' uyarmam ile çeşitli bilgileri aktarmamı sizlere iftira olarak değerlendirmeyiniz ! Meselenin özlerini teker teker ele almak daha doğru bir bakış açısı olacaktır !!!
Anladım allah razı olsun değerli kardeşim aslında o dediğin tüm soru ve haberlere cevaplar verilmiş size verdiğim linklerde özellikle Cemal tutarın Savunmasında Hizbullah ana savunması olarakta geçer. bazı konuları geniş geniş girmiş. buna Gülen madyasında da çıkmış haberlerde dahildir.ben sizi gayet iyi anladım ve ikinci mesjdan sonra da cevap verdim alıntı yaptığımı ancak siz olayı Hizbullaha bağladınız konu öyle sürdü. ben de dedim ki bu başlık beni rahatsız etmiyor çünkü üzerine yazı yazılanlar bunun yüz katı ağır başlıklar maşetler ve ana haber bültenlerinde sayısız gerilimli haber yaptılar seni rahatsız edebilir. ama beni etmedi. çünkü kırgınım kırgınız. ben şahsım olarak zamna kaç defa saman yoluna da masj çektim kardeşlerim dedim biz sizi kardeş olarak görüyoruz kardeşlerimiz diyoruz siz neden bu kadar ileri gidiyorsnuz diye eminim ki yüzlerce msaj gitmiştir. ve benim bidiğim kadarıyla cemaatte bir değil defalarca bizzat Gülen cemaatine ulaşmış ve bu tavrındna vazgeçmesi gerektiğini aktarmıştır. ancak nafile. ve özellikle de mesajlarımda yazıyordum kırgınlıkla öfkeye dönüşmesin ama ne yazık ki şuan benim gördüğüm büyük çoğunluğu öfkeye dönüşmüş durumdadır. bunu hiç kimse inkar edemez. bun bir sebebide süreklilik arz etmesidir. yani bu haberler yılda bir deği 6 ayda bir de değil ya haftada bir yada ayda bir bi haber yada bi manşet patlatıyorlar.
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla