Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2011, 23:04   #10
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
grevs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Anladım allah razı olsun değerli kardeşim aslında o dediğin tüm soru ve haberlere cevaplar verilmiş size verdiğim linklerde özellikle Cemal tutarın Savunmasında Hizbullah ana savunması olarakta geçer. bazı konuları geniş geniş girmiş. buna Gülen madyasında da çıkmış haberlerde dahildir.ben sizi gayet iyi anladım ve ikinci mesjdan sonra da cevap verdim alıntı yaptığımı ancak siz olayı Hizbullaha bağladınız konu öyle sürdü. ben de dedim ki bu başlık beni rahatsız etmiyor çünkü üzerine yazı yazılanlar bunun yüz katı ağır başlıklar maşetler ve ana haber bültenlerinde sayısız gerilimli haber yaptılar seni rahatsız edebilir. ama beni etmedi. çünkü kırgınım kırgınız. ben şahsım olarak zamna kaç defa saman yoluna da masj çektim kardeşlerim dedim biz sizi kardeş olarak görüyoruz kardeşlerimiz diyoruz siz neden bu kadar ileri gidiyorsnuz diye eminim ki yüzlerce msaj gitmiştir. ve benim bidiğim kadarıyla cemaatte bir değil defalarca bizzat Gülen cemaatine ulaşmış ve bu tavrındna vazgeçmesi gerektiğini aktarmıştır. ancak nafile. ve özellikle de mesajlarımda yazıyordum kırgınlıkla öfkeye dönüşmesin ama ne yazık ki şuan benim gördüğüm büyük çoğunluğu öfkeye dönüşmüş durumdadır. bunu hiç kimse inkar edemez. bun bir sebebide süreklilik arz etmesidir. yani bu haberler yılda bir deği 6 ayda bir de değil ya haftada bir yada ayda bir bi haber yada bi manşet patlatıyorlar.
'Gülen Medyası' Cemaat Medyası olarak tam olarak değerlendirilmeli midir ?

İslami hassasiyetlerimiz çok net bir şekilde açık iken ! Söylenen kelimelerin Haber kanallarında yapılan şüphe yahut zanların Türk Kamuoyuna haber olarak yapılmasında İslami Hkümler ne kadar kullanılabilir ?

Haber kanallarının parapsikolojik hedefleri olduğu kadar farklı amaçlar ve belki iyi niyetli ama söylemeye mecbur olunan kavramları olabilir ! Ve vardır da !

Size bir örnek vereyim :

Müslüman Müslüman'ı vuran Nato'da ne işi vardır !

Müslüman asla buna izin vermemelidir ! Lakin Devlet'in andlaşması var ise ! Andlaşmaya Hüküm gereği yerine getirmesi başka bir olgu ! Diğer hükmü bağlamıyanların izin vermemesi ayrı bir olgudur ! Bu iki ayrı olguyu bir bütün haline getirip Tamamıyle yargılayan zihniyetlere ! İslami şekilde anlatmanın zoruluğu ise ayrı bir mevzuudur !

Yukarıdaki örnekten inşaAllah bir pay çıkarırsınız acizane !
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla