Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2011, 03:53   #13
Kullanıcı Adı
kyu
pardon haklisiniz, yüzde 53. hemen düzeltiyorum. Yinede bu ülkenin yarisinda fazlasini temsil etmektedir.

Bu ülkede sadece AKP, CHP ve MHP yok. Ne Baykal hosuma giderdi, ne de Kiliçdaroglunu benimseyebildim. Aynen Erdogani hiç benimseyemedigim gibi.
Ama ben bir zamanlar Cumhurbaskani Gül'ün karisinin Avrupa insan haklari mahkemesine Türkiyeye karsi dava açmasini (ki kaybetmistir o davayi), bir zamanlar hem müslüman, hem demokrat bir ülke olunamaz diyen Beyefendileri belki unutmusumdur. Ama hadi degsimisdir dedim, çünkü bir kaç yil geride kaldi.

Ama bi hafta evelini henüz unutmadim, bunamadim ben. Libya'yi unutmadim, 1.5 saat içinde degisen fikrileri unutmadim. Istikrarsizligi unutmadim. Basimiza geçireln çuvalri unutmadim, one minute dogruydu, öncesi neydi? Libanon bir hafta içinde yerle birken bir tek kelime isitmedim. Yane sadece sandik için tiyatro. gemicikleri (ATV Arsivlerinden kendi azindan dinleyin) unutmadim. Ama ben hazirim, yetmez ama evet bi 4 yil daha dayaniriz iktidara, sonra çok partili yönetim, direk demokrasi isterim.

Takim tutar gibi parti tutmayi, benim yilalrdir çevredmdeki insanlari gözetlerken, olusan fikrimdi. Ama evet, tek basina degilmisim bu gözetimimde. Takim tutar gibi dememin sebebi, politik veya siyasi fikirlerin hepsine kafa salliyip, kendi fikrini söylemeyen veya kendi fikrileri olmayanlar için söylüyorum. Renklere olan baglarinin, akillarina olan güveninden daha büyük olanlar için.

Konu kyu tarafından (04-06-2011 Saat 04:02 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ilave
kyu isimli Üye şimdilik offline konumundadır