Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2011, 20:40   #10
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dün selam verdiğin kişinin bugün bir terörist cenazesinde görmek elbet insana koyar.
Aslında biliyor musun Hüdaverdi, bu olaylardan en büyük zararı o teröristin ailesi gördü. Bir anne, bir baba için ne kadar zor bir durum. Hayatta en büyük acı evlat acısı derler. Onlar evlat acılarını bile yaşayamıyor.

Dikkat ettiyseniz, teröristin babası "benim bilgim yoktu. Oğlum Almanya'ya dil öğrenmek için gideceğim demişti. Para gönderdim. Dağa gitmiş." dedi. Düşünebiliyor musunuz, gözünüzden sakınarak büyüttüğünüz biricik oğlunuza güvenip, okusun diye, dişinizden tırnağınızdan arttırdığınız parayı gönderiyorsunuz. O gidip terörist oluyor, bu ülkeye kurşun sıkıyor.

Hele o ablanın çaresizce, cenazeye gelen teröristlere saldırdığı anı izleyince, tüylerim ürperdi. Kardeşinin ölmesine mi yansın, terörist olmasına mı yansın yoksa kardeşinin hayatını karartan terörirstin cenazeyi bile sabote etmesine mi yansın?

Şimdi insanların belki yüzüne bile bakamıyorlardır. Allah böyle bir şeyi, düşmanımın bile başına vermesin. Teröristin ailesine de Rabbimden sabır diliyorum.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla