Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2011, 22:43   #33
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
O zaman kadın kollarını kapatalım Bu gibi şeyler olaya kılıf uydurmaktır abi. Bu ülkede başörtülü olup gayet bilgili donanımlı ablalar var. Yazarlar çizerler stk temsilcileri var. Ve başörtülü vekil konusunda hiç bir kanuni engel yok . Buna rağmen böyle bir olay oluyorsa buna samimiyetsizlik denir.
kusura bakma ama furkan...bu aynı değil..kadın kolları bi vakitten sonra normal hayatlarına dönüyorlar...
ve sabahtan geceye erkeklerle muhattap değiller ki...

bence kadınların siyaset çalışmalarında kullanmakta hatadır..
hele hele taramalara vede broşür dağıtımında kadınların kullanılmasından nefret ediyorum...

1 kere agd programını saadet binasında yaptık..hazırlayan bizlerdik..
birden elimize broşür çiçek verdiler hoppa ne olduğunu daha anlamadan kendimizi ana caddede bulduk...buldukta iyimi oldu herkesle muhattap olduk gereksiz ve itici şekilde beni babam orda bi görse tranvayın altına kor fatihamıda hiç bişey olmamış gibi okurdu....

taramayıda resmen tarama bitip herkes toplanana kadar bi pastahanede oturdum pendikte...

bayanlar şu zamanda her işe konmamalı...hele hele...muhafazakar bayanların mecliste hiç yeri yok....olmamalı...

ben demiyorum beni savunmasınlar...savunsun ama gerçekten din için gövde gösterisi ve cesaret için değil
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla