Konu
:
Şefkat Tepe
Tekil Mesaj gösterimi
04-09-2011, 21:12
#
17
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Alıntı:
Eşref
Nickli Üyeden Alıntı
Benim izlediğim birkaç diziden biri. İlk bölümünden itibaren izliyorum. Samanyolu, boş diziler yapmaz. Dizi de bile bu ülkenin birlik ve beraberliğinin korunması adına, eğitici bir rol üstleniyor Samanyolu.
Türkiyede iğrenç yapımları olan iki kanal var biri samanyolu biri flash tv abi
Hele o kamerayla kaybolan çocuğu ormanda aramaları yokmu
Düzgün çekilmiş 1-2 program var biri ayna biri lezzet durağımı ne . Diğer programlar çok rezalet yav yani akşamüstü kuşağını ekrana bağlayacağım diye bu kadar da saçmalanmaz ki
Yav birde babam oturup inanıyormuş gibi izlemezmi birbirimize giriyoruz yav diyorum yalan yalan hepsi uydurma o diyor yok yok gerçek
Yav tek türkiyeyi babannem izliyordu bizde birbirimize giriyorduk diyorum babanne bu dizi bizim halkımızı karalıyor kürtleri öküz hanzo bir işten anlamaz cahil fakirlik içinde geberen memleketten bir haber avare gibi gösteriyorlar diyorum o diyor ah o şiwan yokmu
Hele o sakallı radikal dinci müslümanlar çıktı son zamanlarda o bölümlerde diyordum yav bunlar bir yerden tanıdık geliyor ama meğer bizim mustazaflarmış
Kusura bakmayın ama bu kadarda şerefsizlik olmaz yani.
Ha birde memleketçe yerin dibine batsakta memlekette savaş çıksada gayet sakin ılımlı böyle sanki güllük gülistanlık gibi gösteriyorlar
Ama cemaate karşı en ufak bir harekette
millete komplo planı millete komplo planı davası ula 1 senedir kafa beyin bırakmadılar. Yav hay o cemaate komplo kuran varya onun yüzünden haberlerini izleyemiyorum samanyolunun sanki memlekette başka sorun yok kendilerine bir kötülük oldu ya tutturdular plan program bilmem ne
Vel hasılı yani bu cümleni çok yadırgadım abi samanyolu izlerken baygınlık geliyor adama ayrıca haberleride hep aynı şeyler adamı sıkıntıdan patlatıyor uğur dündar bile daha heyecanlı sunuyor
Özgür Çağrı