Konu: Şefkat Tepe
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-09-2011, 23:14   #45
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Türkiyede iğrenç yapımları olan iki kanal var biri samanyolu biri flash tv abi
Hele o kamerayla kaybolan çocuğu ormanda aramaları yokmu
Düzgün çekilmiş 1-2 program var biri ayna biri lezzet durağımı ne . Diğer programlar çok rezalet yav yani akşamüstü kuşağını ekrana bağlayacağım diye bu kadar da saçmalanmaz ki
Yav birde babam oturup inanıyormuş gibi izlemezmi birbirimize giriyoruz yav diyorum yalan yalan hepsi uydurma o diyor yok yok gerçek
Yav tek türkiyeyi babannem izliyordu bizde birbirimize giriyorduk diyorum babanne bu dizi bizim halkımızı karalıyor kürtleri öküz hanzo bir işten anlamaz cahil fakirlik içinde geberen memleketten bir haber avare gibi gösteriyorlar diyorum o diyor ah o şiwan yokmu
Hele o sakallı radikal dinci müslümanlar çıktı son zamanlarda o bölümlerde diyordum yav bunlar bir yerden tanıdık geliyor ama meğer bizim mustazaflarmış Kusura bakmayın ama bu kadarda şerefsizlik olmaz yani.
Ha birde memleketçe yerin dibine batsakta memlekette savaş çıksada gayet sakin ılımlı böyle sanki güllük gülistanlık gibi gösteriyorlar
Ama cemaate karşı en ufak bir harekette
millete komplo planı millete komplo planı davası ula 1 senedir kafa beyin bırakmadılar. Yav hay o cemaate komplo kuran varya onun yüzünden haberlerini izleyemiyorum samanyolunun sanki memlekette başka sorun yok kendilerine bir kötülük oldu ya tutturdular plan program bilmem ne

Vel hasılı yani bu cümleni çok yadırgadım abi samanyolu izlerken baygınlık geliyor adama ayrıca haberleride hep aynı şeyler adamı sıkıntıdan patlatıyor uğur dündar bile daha heyecanlı sunuyor
Furkanca kardeşim, babaannenin ellerinden öpüyorum. Rabbim uzun ve sağlıklı bir ömür versin ona. Sana da şu yazıyı okumanı tavsiye ediyorum; (Senin durumuna özel küçük bir değişiklik yaptım yazıda ve babalar babaanne oldu)

"4" yaş: Babaannem her şeyi biliyor.

"5" yaş: Babaannem çok şeyi biliyor.

"8" yaş: Babaannem galiba bazı şeyleri biliyor.

"10" yaş: Babaannemin gençliğinde, her şey çok farklıymış.

"15" yaş: Aslında, Babaannem bu konuda hiçbir şey bilmiyor.

"18" yaş: Babaanneme kulak asma! O, artık çağ dışı kaldı.

"21" yaş: Babaannem mi? O, hiçbir şeyden anlamaz.

"25" yaş: Babaannem bu konuda az da olsa bir şeyler biliyor. Ama o yaştaki insanın bu konuda bir şeyler bilmesi normal zaten.

"30" yaş: Bu konuda Babaannem fikrini alsak iyi olur. O kadar deneyimli ki...

"35" yaş: Babaanneme sormadan hiçbir şey yapmasam iyi olacak.

"40" yaş: Acaba Babaannem bu konunun nasıl üstesinden gelirdi? Ne kadar akıllı ve deneyimli bir insandı.

"50" yaş: Babaannemin yanımda olması ve bu konu hakkında fikir vermesini çok isterdim. Onun ne kadar akıllı olduğunu hiç takdir etmemişim. Oysa, ondan çok şey öğrenebilirdim. Meğer Babaannem her şeyi biliyormuş.

Acaba Furkanca kardeşim, şu an kaç yaşındasın?
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla