04-12-2011, 01:03
|
|
|
Alıntı:
Eşref Nickli Üyeden Alıntı
İnsan birşeyi çarpıtmak isterse, bunu başarır.
|
Üstadım benim çarpıtma gibi bir niyetim yok, ihtiyacım hiç yok. Konu gayet açıktır, yorum yoktur sadece belgeler vardır. Spekulatif bir hareket yoktur.
Atatürk dindar veya dinsiz diye bir mesajda yoktur.
Sadece eylemler vardır.
Alıntı:
Seyyah Nickli Üyeden Alıntı
NFK;
Son yarım asır!.. İşgal ordularının bile yapamayacağı bir cinayetle, madde plânında kurtarıldıktan sonra ruh plânında ebedi helake mahkumiyet...
|
Asıl mesele bundan ibarettir.
Tarih kitaplarında bizlere yanlış öğretilen binlerce şeyden sadece birkaçı bu konuda var.
Devrimler ve politikalar tartışmaya açık bir konudur, ve yapılan eylemler ile niyetleri tartışılır.
Var olan bilgiler ve kayıtlar göreceli olarak yorumlanabilir buna ne sizin ne benim nede bir başkasının karışma hakkı yoktur.
Siz Namık Kemal'i beğenirsiniz, ben Jön Türk derim eleştiririm bu bakış açısıdır, kaynaklar çeşitlidir kişi istediği ölçüde aklındaki soru işaretlerini götürmek için araştırbilir, paylaşabilir.
Ben şahsım adına yapılan politikaların sonuçları olan günümüz Türkiye'sini beğenmiyorum ve soruna neşter vurmak istiyorum.
Ortada Atatürk'e zıt düşünce beslemek yasak, düşünmek yasak, araştırmak yasak gibi bir kural yok.
Lütfen sağduyulu olalım varsa fikriniz buyrun burası düşünceler merkezi ama çarpıtmak, saptırmak vs. gibi eylemlere ithamda bulunmayalım lütfen.
Vesselam.
Konu Seyyah tarafından (04-12-2011 Saat 01:47 ) değiştirilmiştir..
|
|
|