Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2011, 12:25   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Adamı ne hale sokmuşlar. İdeolojileri için birbirlerini bile kırar bunlar. CHP tabanı kadar saplantılı ve kinli taban görmedim , reel hayatta bu tipler ile karşılaşıyrouz mevlam fırsat vermesin. Etkilendikleri yayın organları ile tamamen kin ile dolmuşlar. Paranoyak olmuşlar. Mevlam yardımcıları olsun.
Saplantılı kinli olsalar keşke Daha beterleri de var.
Chp tabanı kadar kavşak taban görmedim ben.
Mesela ufak bir örnek vereyim (şahidim yani o bakımdan tartıştığım kişşi üzerinden,söylenti değil) adam izmirli,chpli koyu hemde,avatarında deniz gezmiş var deniz gezmiş avatarlı birisi onu seven birisi izmirdeki bdp konvoyuna saldırılmasını çok doğru yerinde olduğunu söyleyip mhp ağzıyla konuşuyor deniz gezmişin ne cacık olduğunu söylemeye gerek yok bdplilere baksan onlarda deniz gezmişe hayran.deniz gezmişte o teröristlere hayran.Ama bir yandan terörist severi sevip,diğer yandan terörist savar olmaya kalkmak acayip bir şey
Ne yaptıklarını bilmeyen bir taban var bunlarda.Solcumusun ? deniz gezmiş gibi misin ? milliyetçi misin ? ulusalcı mısın ? ne cacıksın bilmiyorum ama insan olmadıkları görüşündeyim.
Gücü kendilerinden de almıyorlar,başkalarından almaya çalışıyorlar.Bu da onları güçsüz kılıyor zaten.Piyon hepsi,sırtını dayadıkları,bunları fena kullanıyor Ayak takımı kısaca.