Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-19-2011, 00:47   #9
Kullanıcı Adı
AKcaabat
Alıntı:
grevs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben öyle bişey sezmedim ama doğrusu evet kadınların sucu bi evlilik yapacaklar. 50 bin tl masraf artı 50 bin tl borç altına koyarlar. hocamız bunu yapmayın diyor işte. bir çok kardeşimizin dediği gibi maneviyatını sorgulayan yok varsa yok madiyat.
En azindan genelleme yapmamak lazim. Öylesi var böylesi var.

Hamd olsun maddiyattan önce maneviyata önem verip ona göre evlilik kararimizi aldik. Darisi tüm akli basinda bekar bacilarim ve kardeslerimin basina.

5i bi arada'ya gelince. Nice dügünler gördüm gelini altin yagmuruna damadi para yagmuruna tuttular. Bi kac sene sonrada 'bosandilar' haberlerini duyduk. Allah böylesinden korusun.

Kolumda ki bilzelikler degil, yuvasina dönünce gönlü gibi yüzü de gülen bi insan yüregimi hosnut tutar.

Ama egri oturup dogru konusalim, evlilik belli bir miktarda maddiyatta istiyor. Asiriya kacmamak sartiyla tabi ki (misal 50 bin + 50 bin borc??...).

Lüks icinde huzursuz bi evlilik yürütecegime, yorganima göre ayagimi uzatirim iki yemek takimi degilde bi yemek takimi alirim 25 tane ayakkabi yerine 2 cift ayakkabi alirim rahatima bakarim.
AKcaabat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla