Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-19-2011, 18:43   #55
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
grevs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

birincisi.
konunun ilk başlığın 1000000 kere teşekkürlerdi ( isterdim ki 1000000 kere Şükürler olsun ama olabilir bişey demiyoruzç herkes şükür etmek zorunda değil )

ikincisi.
Hade gözünüz aydın dedim illaki tebrik mi demem lazım ?

üçüncüsü
ben baştan sona kadar yazdklarımı 2 mesaj öncesine alıntıladım tek tek açıklamalarını yazdım.oku !. sulandırma yağlandırma her ne ise yanlışsa şurası yanlış de değilse yanlışınızı kabullenin.

dördüncüsü

bunlarıda yapmıyorsan eklediğim fotolara bakıp bakıp sevinin paralar ordan geliyor tirajın bir milyonu geçmesi daha güzellerini getirecektir. keyif sizindir.
Dostum bende tebrik etmedin demedim..

Sen 2 mesajı kendiliğinden attın..Ondan sonra iki mesaj başkasının yazısını alıntılayıp ekleme yaptın..Sadece bir tane mesajın diyalog olarak geçti..
Eğer kendi kendine konuşuyorsan ona bizim halkın çok güzel bir atasözüyle cevabı vardır malum bilirsin..

Dostum bu konu eleştirme konusu veya dokundurma konusu değil..Hadi bir dokundurma yaparsın yine anlarız..Fazlası için Gider ayrı konu açarsın o konuda yayınlarsın fotoları boy boy bırakırsın gerek duyan kişilerde cevap verir..Alakasız konularda paylaşıp o konuyu sabote edecek kadar küçülmemelisin bence..
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla