Konu
:
Zaman Gazetesi'nin Trajı 1 Milyon'u Aştı
Tekil Mesaj gösterimi
04-19-2011, 18:47
#
56
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
HaArP
Nickli Üyeden Alıntı
İslami kazanç olup olmaması ayrı bir mevzu... Lakin 'Ahir zaman' ne kadar farkındayız... Kulaklar duymuyor... Medyalar 25.kare teknikleri ile hipnotize ediyor... Uydu ve Ajansları yönetenler bilgiyi kendi istedikleri yönde kullanıyor toplumları, ahlakı, aile kurumlarını paramparça ediyor... ! Bu paramparça içinde orta bir yolla zehirleri temizlemeye kalkanların hatalarını dökmeye kalkarsak bizden daha taassup sahipleri çıkar gelir ve bizlerin sadece bu forumda kullandığı cümlelerden bizleri 'münkir' ilan edenler çıkar... 'Meseleler derecelendirildiğinde kendi dairesi içindeki hayırlarıyla yad etmek', 'hatalarını örtmek' lakin bu hataların düzeltilmesi içinde cehdi görmek gerekir...!
Cehdi öğütlemek Müslüman'a yakışan bir davranıştır...! Lakin günümüzde yaşanan İslam hassasiyetsizliği buhranı gerçeğini de görmemezlik etmemek gerekir... 'Zehirlerin akıtılması' çok kuvvetlidir... Deccalidir... !
Lakin Tüm bunlara rağmen övünmek yahutta yapılan 'hataları örtmek' dışında haklı görmeye kalkmanın yanlışlığınıda deklare etmek gerekir kanaatindeyim...
değerli kardeşim ben dikkat ettiyseniz kendim konu açıp bakın bakın zaman ne yapmış demedim konu bana hakarete vardıysa neden hakarete maruz kaldığımıda eklemem lazım. merakta etmeyin buraya yazmadan Zamanda samanyoluda ferdi olarakta hasasiyet iletilmiştir ancak takan yok. para nerden gelirse mantığım mevcutsa düzltilmesi de zordur. yok akrdeşim vakit gibi 60 bin satsın ama tertemiz satsın. ben bunu çocuklarıma gönül rahatlığı ile verebileyim. çocukarın anneleri tam tesetürde gazetede mini etekli anneler o çocuk ne düşünecek yanlışı doğruyu nasıl ayırt edecekler.
ayrıca gizli hata örtülür gizli hata deşifre edilme gizli hata araştırılmaz. Şuan eleştirdiklerimiz ne gizli ne örtülü 1 milyon kişinin evine gönderilen alın alın bakın sizde yapın için ve ya kullanın denilen hatalar.
Ammar
Açık Profil bilgileri
Ammar nickli üyeye özel mesaj gönderin
Ammar´nin Web Sitesini ziyaret edin
Ammar - Daha fazla Mesajını bul