Alıntı:
grevs Nickli Üyeden Alıntı
El kaide beni bağlamaz. ama ben yinde Gülen, gülen medyası ve Gülen cemaati mensupları gibi onlara terörist demek. onlara atfedilen suçların ne kadarı doğru ? Hiç ama hiç olmayan suçlardan yargılanabiliyor insanlar. onun çin ben vebal almak istemediğim gibi alma gücümde yoktur.
Gülen diyor ki Birden bir Hizbulvahşet diye bir şey çıkarısınız sonra çıkar temiz vatan evladı eşkiyaya karşı mucadele ediyor diyeceksiniz ve asit kuyuları çıkar sonra yüzlerine çarpılıyor diyor.. Allahtan korkusun yaw Allahtan korksun o kuyulardan yüzlerce kayıp kardeşimiz var PKK yi demiyorum Müslümanları diyorum. Fethullah gülenin kaynağı nedir ? Arif doğan değil mi ? yada yıllarca kendi kanalında stvde çalışan Tuncay mı ? tuncaya benzer tek adam hizbullahın içinde çıkmış olsaydı siz o zaman görürdünüz yaygarayı. şimdiye kadar hani kuyudan Hizbullah öldürdüğü kişiler çıkmış. Hizbullah kendi arşivlerideki sorguların kamuoyu ile paylaşmasını istiyor 11 yıldır neden Gülen medyası budan hiç bahsetmiyor. hiç sorguladınız mı ?
STV de not düşmeyi ihmal etmiyor. PKK donra Hizbullahvahşet kuruldu diyor. ( herkes bilir ki HİZBULLAHtan bahsediyor ) Hizbullah 1978-79 de kurulmuş nasıl oluyorda PKK dan sonra kurulmuş oluyor.
Hizbulvahşeti neden üsüne alıyorlar diyorsun. lütfen rica ediyor senden benden çok daha iyi biliyorsun ki Hizbullah için söylüyor.
|
Kardeşim Askeri İstihbaratların 'Kırmızı Kitabı' ve 'İç Tehdit' kavramları uyarınca 'İrtica ile Mücadele' adı altında Yabancı Ülkelerin servisleri ve Devletler arası andlaşmalar söz konusu basit şekilde algılanacak şeyler değildir... Yoksa Türkiye'de 'El Kaide' mi var ki ! Varsa 'El Kaide' mi yoksa bir takım Mücahidleri koruyan ve savunan Fethullah Hocanın dediği gibi çulsuz insanlar mı ? Ama 'İrtica zihniyeti' bunu malzeme olarak kullanır ! Kullandıda ! Bunuda bu cemaatin üzerine kaydırır ! Kaydırmaya çalıştıda ! Amaçları Ülkede Mücahidleri ve İslami hassasiyetleri 'Kıstırma' taktiğidir...! ''Sinagoglara yapılan bombalama eylemlerini yapanlar'' Ergenekoncu zihniyet idi ! Önce karar veremediler ! Dediler ki Hizbullah diyelim ! Sonra Masonlardan haber geldi ! Şu anda 'Teröre karşı savaş konseptimiz var' 11 Eylül olayları ile Müslüman olan Türk Halkı 'El Kaide' adı altında Mücahidleri destekleme oranı fazla ! El Kaide'ye atalım suçu dediler ve attılar... ! Sonra ne hale geldiğini iyi biliyoruz... ! Andlaşmalar var devlette eğer sen Pkk'yı terörist ilan edersen sende El Kaide'yi terörist ilan etmek zorundasın !!! Medyadaki ağızları bu şekliyle değerlendirmelisin !!! Bilmediğinizi düşündüğüm kavramlar var kardeşim... İşler yoluna girdikçe hakikatler ortaya çıkacaktır :
http://www.samanyoluhaber.com/h_4027...n---video.html