Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-19-2011, 22:44   #14
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Ha meclise girmiş 'toprak ver' demiş,ha girmeden demiş.Aradaki fark,birinde benim ekmeğimi yemeden yapacak,diğerinde sokakta sürünecek.Zaten sürünmeye alışıklar görüntülerde belli.Bilmem ne ilinin bilmem ne ilçe meclisinde kar maskeleriyle oturacak kadar ne yaptıklarını bilmeyen kii bunlar.
Yahu teröristle barış mı yapılırmış ? Teröristle barış yapılması için karşındaki kişinin terörizmi terk etmesi gerekir öncelikle.Zaten töristlerle barış olmaz.Bir yandan terörist olup diğer yandan 'barış süreci' demek mallıktır salaklıktır beynin yavşadığını gösterir.Hele buna kananlar yok mu asıl suç onlarda.
Aha haberde çıktı iki tane pezevenk, polis merkezine bomba atmak için bomba düzeneği hazırlarken ellerinde kıçlarında patladı bomba.Bu kansızlara yine benim devletim yardım etti,gittiler,ellerini kıçlarını aradılar gecenin karanlığında.Bırakacaklar orada ölecek.O bomba onların elinde değil karakolda patlasaydı ? Hemen 'ysk nın kararı yüzünden' denecekti.Sanki daha önce hiç yapmadılar,ilk defa gerçekleştirdikeri şeyler bunlar.Ula kafayı çalıştırın referandum sürecinde şırnaktamı hakkaride mi ne Ak parti il binasının önü sanki parti binası değil,bir askeri karakol gibiydi,saldırılar yüzünden polis mevzi yapmıştı kum torbalarından.
4 yılda mecliste ne bok yaptılar ? 1 olumlu cümle dahi yazılamaz ama binlerce olumsuz şey yazılır.
Çatışmak kötü bir şey değil,kötü bir şey olsa benim ecdanım zamanında düşmanla anlaşır,ülkenin büyük bölümünü teslim ederdi.Yok öyle yağma.

Diyarbakırlı sınıf arkadaşım ne güzeldiyor ''öyle kürtlerin anasını'' diye.Kürt dediğin budur.

Konu Hüdaverdi tarafından (04-19-2011 Saat 23:43 ) değiştirilmiştir..