Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-19-2011, 23:00   #10
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sana en son başımdan geçen bir vakayı anlatayım..
Ben ahmet( bir sene öncesine kadar pkk sempatizanı olan biri sayılırdı) denen bir arkadaş ..Diğer bir arkadaşı kötü özelliklerden arındırmak adına sohbetlere çekmeye çalışıyoruz.
Çocukta bir inat var ben gelemem diyor..
Birader hayırdır mesele durum ne?
Ya ben mustazafların bir iki sohbetine gittim ondan sonra o adamları sevemedim gitmedim.
Sonra iki üç tane sakallı adam geldi kapının önüne babamla biraz sohbet ettiler.
Sonra içeri aldık..Babam ben çocuğumu yollamayacağım dedikçe onlar ısrar ettiler..
Sonra bize tehditler savurmaya babamı tehdit etmeye başladılar..
O gündür bu gündür hiç bir dini sohbete gitmem başıma bela almaya niyetim yok dedi..

Sana daha binlerce aynı veya değişik tarzdan sadece kendi yaşadığımı aktarmama gerek var mı? Bence yok..Sözün kısası ..
bu senin dediğinin nerdeyse aynısı şu kitapta geçiyor Muhbiler Eşreften Esfele 2004 baskılı yanılmıyorsam.

ayrıca herkes bilir ki çocuğunu sohbete davet ettiğin bir kişiyi hele evinde hiç kimse tehdit etmez. tebliğ ve davet adabına taban tabana zıt.

bende başımdan geçeni anlatayım.

ben arkadaşımı eve davet ediyorum adam diyor ki gelemem orda sofikler ( Hizbullah ) beni öldürecekler ilk okul çocuğu kafalarına kimin soktuğu önemli.

ayrıca daha öncede bi kaç mesaj önce yazdım yüzlerce genç bu davaya katılıyor. ayakta uyumanın anlamı yok.
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla