Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-19-2011, 23:27   #89
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dostum gözümle gördüğüme yaşadıklarıma inanırım ben..
Senin gibi binlerce insan görüyorum nette her gelene kafamı teslim etseydim;
"Battı balık yan gider...""Yandı gülüm keten helva" hesabı olurdu..
gördüklerine inanmak en matıklısı ve en güzelidir. ama şunuda unutmamak gerekir ki ben bilmem ne sandım diye bişey var. her zaman görünen göründüğü gibi değildir.

belki sizin de başınıza gelmiştir çokça başımıza gelmiştir " ya kusura bakma hakkını helal et ben şöyle yaptın veya şöyle dedin sandım " diye özür mahiyetinden cümleler kurarız. benim kuzenim PKK tarafından şehit edildi ama onu PKK ya gözcülük edip gelin geldiler diye ihbar eden. o Tandırın önündeki ekmek yapan kadınlardı görünürde bişey yok masum kendi halinde bunlar.

ben dediğimi tekrar ediyorum.

sen bildiğini ister yaz ister oku bu cemaat onun 1000 katı daha ağır iftira ve karalamalar atlatmıştır.yine bu cemaatin tüm karalama, iftira, iskence, hapis, zülüm, cefa, hicret sürgün ve şahadetlere rağmen yüzbinlere tehditlerle hitap ettiğini ve kendine bağladığını idaa ediyorsan. yol senindir.

ayrıca kul olmamız hasebiyle günahsız değiliz sizin gibi dinini yaşamaya çalışanların bizim günahımıza girmesi savaplarımızın artmasına günahlarımızın hafiflemesine sebeb olabiliyorlar. sakın buna sevindiğimi sanmayın ancak ısrar edenlerde evet seviniyorum sonuçta her şeyin bir bedeli vardır.
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla