Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-20-2011, 18:36   #8
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Vetodan önce bunlar yaşanıyordu diye biz mecbur muyuz bundan sonra da bunları yaşamaya? Ben memleketimde, ülkemde öyle manzaralar ile karşılaşmak istemiyorum. Bunun için susup kenara mı çekilmeliyim, yoksa bunların önüne geçmek için çaba mı sarfetmeliyim ?
Alınan karar açık ve net bir şekilde ülkeyi karıştırmaya yönelik bir karardır. Bu sadece bdp yi değil her partiyi özellikle de AK Partiyi olumsuz etkileyecek bir karardır. Şayet ysk geri çekmezse kararını belki bu günleri bile özleyeceğiz, daha sonra yaşanılacak olanları gördükten sonra.
ALmi Alınan kararın ülkeyi karıştırmaya yönelik bir karar olduğunu neye dayanarak söylüyorsun ? Bir kanunsuzlukmu var ? Bir haksızlıkmı var ? Yada yasalar kanunlar kurallar BDP'lilere farklımı uygulansın?
Yani Alınan karar ülkeyi karıştırmaya yönelik bir karar demesen memlektimde huzurlu yaşamak istiyorum sokakalarda rahatça gezinmek istiyorum deyip bıraksan destek vereceğim ama açıklamaların BDP'lilere haksızlık yapılıyormuş intibası uyandırıyor millette .

Konu EZEL tarafından (04-20-2011 Saat 18:38 ) değiştirilmiştir..
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla