Haftalardır rakipleriniz size yatıyor iken susan siz, karşınıza adam gibi maç yapan bir takım çıkınca neden bu kadar çirkinleştiniz ya ;)
Bu çirkefliğin sebebi aslında sizin oynamanızdan değilde rakiplerin yatmasından maç almanızın ayyuka çıkmasındanmıdır...
Anadolu takımları yatmadığı sürece şampiyon felan olamazsınız, bunu sizde çok iyi biliyorsunuz. O yüzdendirki bütün Anadolu takımlarının İstanbul takımlarına karşı tutum sergleyerek bir odakda toplanmalarını ve odağın kendiniz olmasını istiyorsunuz; buna karşı çıkanlarada demediğinizi bırakmıyoır düştükçe düşüyorsunuz...
Böyle düşmüşlere şampiyonluk çok, size yakışmaz şampiyonluk; Bursaya bile yakıştı ama size yakışmaz...
Size yatmayarak formalarının hakkını veren Es Es futbolcularını canı gönülden tebrik ediyor ve bu durumun tüm Anadolu takımlarına örnek olacağını ümit ediyorum...
Ayrıca Galatasaray ve Beşiktaş takımlarınıda bu sene sergiledikleri kötü performansdan sebep bize böyle düşük bir rakip bıraktıkları için esefle kınıyorum...
Son olarakda başlıktaki trabzonun ''T'' sini düzelterek büyük harfe çeviren sevgili yönetim, geçen hafta ''TRABZONSPOR - bursaspor'' olarak konu açıldığı zaman nerede idiniz ;)
Ayrıca futbol sevdasına başbakanın Feneri kolladığını söyleyerek alenen şike yaptığını söylüyor iseniz ve bunu söyledikten sonra yine Ak Partiye oy verirseniz, ben Ak Partiliyim derseniz, Ak PArtiyi savunursanız adam değilsiniz... Şike yapan adamın arkasından gidilmez...
Yok ne imiş; i... trabzon olamazsın şampiyon diye bğırmışlar, bizim her deplasman maçında yapılıyor bu tezahüratlar bize karşı, biz ne yapalım o zaman ;)
Sözün özü şampiyonluk size göre değil...
Şampiyonluk size çok fazla...
''Ş'' si bile sizi şaşırtmaya zıvanadan çıkarmaya yetti...
|