Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-23-2011, 22:53   #45
Kullanıcı Adı
ALmi´
Asi mesajlarının çoğunda şunu söylemişsin. Bir partinin içinde farklı dinlere mensup insanların bulunması gayet doğal. Doğrudur, katılıyorum bu konuda sana.

Yalnız o partinin içinde farklı dine inanan insanların bunu açıkca ifade etmeleri başka ; Müslüman profili çizip Müslümanlıkla alakası olmayan şekilde gündeme gelmeleri farklı.

Eğer bu parti açıkca , bizim inandığımız din farklı ya da partimizin içinde şu şu dinlere mensup insanlar var deyip ; riyakarlık yapmadan bunu belirtse o zaman umrumuz da bile olmazlar. Çünkü zaten o zaman müslüman olan kürtler kendiliğinden onlara oy vermeyi keser. (zaten bunu bildikleri için riyakarlığa başvuruyorlar ya)

Ama ortada koskocaman bir riyakarlık , sahtekarlık , din istirmacılığı var...

Ve tüm bunlara rağmen sana hangi partiyi destekliyorsun diye sorulduğunda, senin cevabın ''ben bdp yi desteklemiyorum, hiçbir partiden yana değilim'' şeklinde olursa bu söylediğinin artık hiçbir önemi kalmayacağı gibi inandırıcılığı da kalmaz. Pkk yı destekleyen, pkk nın bir terör örgütü olmadıgını düşünen DİREKT olarak Bdp yi de desteklemiş olur.

Aslında sen de bu durumun gayet farkındasın da yine de bdp nin tutarsız davranışı ya da sorunları çözme noktasında yetersiz oluşu senin bugün açıkca bdp yi desteklediğin gerceğini söylememene neden oluyor.
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla