Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-26-2011, 12:08   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Yahu şu İslami sohbet/evlilik sitelerini anlamıyorum arkadaş.
Evlenmek isteyen kişi her türlü kocada bulur hanımda bulur çevresinden.Çevresinde yoksa memleketinde,memleketinde yoksa komşunun tanıdığı,ondan yoksa diğer komşu,ondan yoksa diğer komşu,ondan yoksa diğer sokaka,mahalle,anasının memleketi,babasının memleketi,ula her türlü bulunur üstüne kuma bile getirir isterse.

Bu yüzden bu evlilik sitelerinin amacı tamamen kaçamak yapmak.
Hiç kimsenin bu tür sitelerden kendisine eş bulabileceğini inanamıyorum.
Hatta ben şimdi sahte profil yaparım,girerim,bir keriz bulurum,her türlü kazıklarım,sürü sürü kuş bile aldırırım
Dolandırıcılık en üst seviyede bu sitelerde,güven sıfır.
İstediğin kadar konuş 1 yıl konuş yinede tanımak mümkün değil karşıdakini.

Alıntı:
Deniliyor ki durumu yumuşatmak adına; boşluktaydım. Nasıl olduğunu bile anlamadım, bir anda oluverdi, kendimi karşı tarafa kapılmış olarak buldum. Neticede internetle bir ilişki yaşadım. Eşimi gerçekten aldatmadım. Birisiyle bir yerlere gitmedim. Sadece sanal olarak yakınlaştık, içimizden geldiği gibi sınırsız konuştuk. İçimizdeki yaramaz kadın/adam ortaya çıktı.
Aha.
Babam önceden güneş gazetesi alırdı,evde varken bende alıp okurdum.
'Aldatan kadınlar' bölümü vardı.
Söve söve okurdum
Geneli bu cümleyi kullanırdı.
Geriye kalan 'kocamın ilgisizliğinden dolayı'

Ulan kuşlar,şu hayvanlar bile eşine sadık,bir kuş türü var,ölene kadar aynı eşle birlikte.
Göç ediyorlar,1 yıl sonra tekrar toplandıklarında kendi eşini sesleriyle tanıyıp bir araya geliyorlarken,şu hayvanlar eşine bu kadar sadıkken insanın böyle bir şey yapması oha lan.
İdam geri gelmeli