Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-29-2011, 02:10   #10
Kullanıcı Adı
Medet
Alıntı:
ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Başbakanımızın da dediği gibi , bu projenin yapım aşamasında bir yandan da iş imkanı sağlanmış olacak. Neticede kaç yıl süreceği belli olmayan, ama uzun süre devam edileceği herkesçe öngörülen bir projedir bu.
Bu açıdan hem ülkemiz inşAllah muhteşem bir projeye imza atarken, diğer yandan işsizlere bu proje sayesinde iş imkanı sağlanacak.

Ben sadece gerekliliği bakımından konuşma yapmak istediğim ama belirtmiş olduğunuz fikirlerde yapıcı ve saygı duyuyorum sonuçta bir iş sahası olacağı aşikar, ancak lüzumu ne o bakımdan tereddütlerim yok değil.

Ancak bazı arkadaşların küstahca ve mantıksız yorumları canımı biraz sıktı.Siz akp gençliği olarak birisi ufak bir muhalefet ettiğinde böyle mi tartışır yorumlar yaparsınız ? Hoşuma gitmedi belirttim ama birileri işi cahilliğe yok muhteremliğe falan çevirmiş,arkadaşlar hiçbirinizi tanımıyorum hiçkimsenin saçma yorumlarınıda ciddiye almıyorum cahillikten dem vuranlar aynaya bakarsalar görürler cahiliyeti aslında...Akp en büyük zararıda partizan olayım diye közleri körelmiş bakar körler verecek ilerde bunu herkes görecek....!!!!!!!!!!!!!
Medet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla