Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-29-2011, 14:15   #23
Kullanıcı Adı
El Emin
İçten söz verdi

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı Cuma İçten Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında işe alınan ancak 27 aylık görev süreleri Haziran’da bitecek olan işçileri ziyaret etti.

Memur-Sen Diyarbakır Şubesi’nde projeye ilişkin cazibe merkezlerinde çalışan 450 işçi ile bir araya gelen Cuma İçten yoğun ilgiyle karşılaştı.

İşçiler AK Parti Diyarbakır Adayı İçten’den görev sürelerinin uzatılması konusunda yardım istedi. Konuyla ilgili olarak gerekli takibi yapacağının sözünü veren Cuma İçten: “İşsizlik Diyarbakır’ın genel sorunu. Hükümetimiz sürekli projeler üretiyor. SODES de bu projelerden biri. Artık bir dünya lideri olan Sayın Genel Başkanımız 2023 Türkiye’sini her fırsatta anlatıyor. İnanıyorum ki 12 Haziran’dan sonra çok sayıda projeyi hayata geçireceğiz. Ben de Allah nasip ederse TBMM’de ilk ilgileneceğim konular arasında Cazibe Merkezlerindeki kardeşlerimiz olacak. Bunun sözünü veriyorum” dedi.
Yaptığı konuşma sonrası işçilerden büyük alkış alan Cuma İçten Diyarbakır’ı marka şehir yapacaklarını bir kez daha hatırlattı.

Haberingündemi
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla