İşte En Çılgın Proje Geyikleri
Twitter geyikleri;
ugurses (uğur gürses): Bir gemi kanalını şimdiden Manhattan bölgesi gibi canlandıranları kutluyorum.
selalekadak (Selale Kadak): Gerçekten Çılgın Proje’yi depremle ilişkilendirmek istemiştim ama olmadı. Umarım içinden kanal geçen İstanbul deprem felaketi yaşamaz!
FerdiCarrefour (Ferdi Carrefour): Ankara’nın ortasında 11 yıldır bitirilemeyen bir metro inşaatı varken, 20 milyar dolara kanal yaptırmak içün ne kullanmak gerekiyor?
aliabaday (Ali Abaday): Şu Çılgın Türkler’den sonra sıra Çılgın Türklerin Çılgın Projeleri… Bakalım bu kitap kaç baskı yapacak…
bugraakbaba: istanbul’a kanal tedavisi yapmaya başlanıcakmış
cuneytozdemir (Cüneyt Özdemir): Ülkece çılgın bir hayali tartışabiliyor olmak bile güzel…
Deniz_Zeyrek (deniz zeyrek): KANALİSTANBUL duble mi olacak tek yön mü? (Dolu tankerler kanaldan, boş tankerler boğaziçinden mi geçecek?)
metehan_demir (Metehan Demir): Yeni kanalın etüd ve yapımının durdurulması için 1500.cü geleneksel ‘yürütmeyi durdurma’ amaçlı danıştay başvurusuna en çok 3 gün veriyorum
metehan_demir (Metehan Demir): Bu kanal projesi Montrö Boğazlar sözleşmesine göre ne durumda? Sorun çıkarır mı, yoksa Türkiye’nin uluslararası hukuka göre hakkı mı?
FerzaneZenan (FerzaneZenan): @metehan_demir Montro Bogazlar sozlesmesinin kisitlayiciligi ihtimalinden dolayi yeni kanal sifreli olabilir
LeventUzumcu (Levent Uzumcu): Tamam anlıyorum devlette devamlılık esastır, peki ya coğrafyada?
sinandemir (sinan demir): proje çılgın ormanlara dalıyoruz. şimdi başlasak seçime kadar 1 mahalle gecekondumuz olur..
ceydak (Ceyda Karan): Kentin kuzeyinde hala bulunabilen ormanlar ne olacak? Onu anlayabilen var mı?
ceydak (Ceyda Karan): Boğaz güvenliğini hadi anladık, karadan yollar varken, her tarafı suyla kaplayıp aşılacak yeni köprüler yaratılmasının mantığı ne?
ahmetyesiltepe (Ahmet Yeşiltepe): Çılgın proje sayesinde çok sayıda “çanak çömlek” çıkacak ya, üzülelim mi sevinelim mi bilemedim..
ugurses (uğur gürses): Yeni bir boğaz değil, bir kanal bu. Otoyol projesi gibi düşünülmeli…
ahmethc (ahmet hakan): bu çılgın projenin arkasında jet fadıl’ın bulunduğundan derin bir kuşku duymaktayım.
mehvesevin (mehves evin): ikinci boğaz projesinin simulasyonu etkileyici. istanbul’un buna ihtiyacı var mı? sorunları çözecek mi, arttıracak mı?
ozgemumcu_ (Ozge Mumcu): projeyle ilgili son yorum: türkiye venedik olacak,tüm sıkıntılar bitecek.
hilmihacaloglu (hilmi hacaloğlu): madem kanal yapılacak ege karadeniz’e bağlansın. istanbul’u rahat bırakın!
|