neyse bende oyumu kullanayim.. oyumu forumdan en eski tanidiklarimdan, görüstügüm, sevdigim,takildigim, sakalastigim güzel insan ibrahim abiye veriyorum..
oy vermemin tek nedeni onu tanimam degil aksine mertligi, adamligi, ak partililigi, saygisi, sevgisi ve tadinda tepkilerininde etkisi var..
ayrica öyle ünv mezunu filan degildir ama bilgisi ve donanimyla ben dahil cogu kisiyi cebinden cikaracak birisidir ;)
listedeki bütün arkadaslar degerli hepsine tek tek oy vermek isterdim forumun dinamikleri akinci, furkan, el emin ayni sekilde agir abi terennüm, konularin sogukkanli yorumcusu esref, sakalariyla,caliskanligyla foruma hareket getiren hüdaverdi, ak partililigin yani sira durusunu hic bozmayan cevher, son zamanlarda aktif olmasada foruma cok faydasi olan rizeli kardesim mechul..
ve gelelim iki kisiye eger murat askerde degilde burada olsaydi oyumun rengi ondan yana degisebilirdi cünkü beylerbeyi ni ben bu forumdan önce tanidim, buraya davet ettim, sonra kavga ettik, sonra baristik, tartistik, kavga ettik ama onu hep sevdim cünkü adam gibi adamdi ve hep haktan yana oldu..
ve degerli kardesim almi kendisini her daim takdir ettim, yazdiklarini okumama gerek kalmadan imza atabilecegim, saygideger bir hanimefendi..
yorumlari entellektüel ve bilgi kokan birisi ama en önemlisi oda benim gibi asimin nesli ki bende imam hatiplilerin hep bir artisi olmustur..
|