Selamün Aleyküm;
Abi öncelikle böyle bir duyarlılık gösterip bu konuyu açtığın için teşekkür ederim ve geç gördüğüm için özür dilerim.
Bence burada boykot adına önemli dökümanlar oluşturabilir ve sadece söz kalmaması için bir çalıştay havasında fikir alışverişi yapabilriz düşüncesindeyim. İlk gelen yorumlar beni ziyadesiyle üzdü. Ancak bizim böyle düşüncelerimiz sürdükçe gerçekten İslami duyarlılığımız yarım kalır kanısındayım. Benzeyelim demiyorum ama yinede yahudileri örnek göstermeyeceğim bu yüzden Kastamonuluları örnek göstereceğim. İstanbulda kastamonulular derneğinde kocaman bir rehber var İstanbuldaki esnaf hemşerilerinin telefon numaraları ve mağzalarının adresleri var. Tamircimi lazım o defterden bul ara %20 %30 indirim var. Hem tam bir lobicilik olayı var hemde karşlıklı kazanç söz konusu bu yüzden böyle önyargıları yıkıp gerçekten bu konuda yararlı olmaya çalışmalıyız. Ben üzülerek söylüyorum ki bu konu hakkında çok cahilim alınmaması gereken markaları biliyorum fakat alternatif markalardan bihaberim...
|