05-03-2011, 23:57
|
|
|
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Benim gibi kimse düşünemez,sövmek küfür olarak sövmek değil,nasıl algılıyorsan.
Onların içinde bulunduğun için,onlara karşı söylemek daha kolay,çıkıp dim direk sövsen dahi kim bilir bir şey yapmazlar.
Ama çıkıp onlara karşı faaliyet gerçekleştiremezsin.Konuşmak çene çalmak kolay,ama direnç göstermek yürek ister.
'Kınadım','yaptıklarınız kötü' demekle olmaz bu işler.
Şu yazdıkların bile içinde çelişki var görmüyorsun,'hümanist' takılayım derken veya kandırmaya çalışırken çukura batıyorsun.
'Terörist' dahi diyemiyorsun gerilla diyorsun.Sana göre asker operasyoda yapmasın silah bıraksın,işte o an senin tarafsız gibi gözükmen yok oluyor pkk saflarına katılmış oluyorsun.
Bir yandan kınıyorum diyip diğer yandan onların ağzıyla hareket etmen inan seni aşırı komik duruma düşürüyor.pk kamplarında konuşma yapan bir bdpli şıllık vardı adı neydi,hani kasesi kırılan,ona sorsan oda der ''polis asker gerilla ölmesin'' ama illa ki içinde asker polis ölsün isteği vardır,Ak tütünde o kadar asker öldüğünde-veya Dağlıcaydı-,bilmem ne ilinde halay çektiklerini unutmadık elbet.
Söylemlerle olmaz.'Yaşaşın pkk' dememle,beni pkk yandaşı yapmaz bu söylem.
Ben en azından pencerden bakıyorum sen uçurumdan düşmüşsün farkında değilsin.
'El kaide abd nin işi' diyorsun,pkk yı devlet üretti diyorsun,pkk devlet ürünüyse,abd ve israille ilişkisi ne ayak ? pkkyı üreten devlet,din baskısıyla mı yapmış ki pkk cami basıyor ?
Foruma gir yeni bir konu açıldı,camiiye yapılan saldırıyı aç oku.
pkkyı var eden dediğin devlet yok şuan,gözünü aç ;)
Bak avatarıma ne yazıyor.
|
Yürü git
Zavallı şey.
Boşuna zaman harcayamam senin gibileriyle...
|
|
|