Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2011, 13:21   #89
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Sevgili abim valla bu konuda net fikrin yok.cevapların hep bulanık.

Bunu izah etmek hiç kolay değildir... Lakin yakında inşaAllah hakikatler ortaya çıkacaktır...

Alıntı:
verdiğin videoda ise eylemleri biz yapmadık gibi bir açıklaması veya sadece Arap yarımadasında yapıyoruz gibi bir açıklama da değil.
Afganistan, Irak ve Harici cihad ülkelerinde cihad ettiğini belirtmesi ve Mücahidlerin günaha girmemelerini belirttiği için aktardım... Elbette çok daha fazla videosu var ama bir çoğu silindi, kaybedildi ! Eylemleri sahip çıkanlar acizane dediğim gibi 'düşmanı caydırma stratejisi' kullanmaktalar... Buna aşırı taassup gösterenler eklenince ifade etmek çok zor olmaktadır...

Alıntı:
El Kaide nin üstlendiği eylemleri şu medyanın pohpohladığı haberler harici bize tek tek sayar mısın desem yine aynı cevapları vereceksin.
Bunlar zamanla ortaya çıkacaktır...

Alıntı:
Zerkavi'nin ırak'ta şiilere yönelik bomba eylemlerini gördükçe hakikaten ürpermemek elde değil.
Bu konuda Nasrallah ve Sadr'ın açıklamalarını röportajlarını okumanı öneririm...! deccali medyalar bu haberlerin izeetli açıklamaların ardından 'strateji geliştirirler' ! Sadr ve Nasrallah Şiilere yapılan saldırıların İngiliz Ajanlarının yaptığını açıkıladılar !

Alıntı:
kamuoyundaki bilinen el kaide eylemleri üzerine hep bir gizem katıyorsun ama ispat edemediğin halde sivil halkın öldürülmesini kınamalıyız diyorsun.
İspatlamak o kadar kolay değil... Ama masum insanlara da acımayın dedikleri bir delil bulabilirseniz durum değişir...! Ben acizane Türkiye ve medyada bunu öğrenmenizin mümkün olmadığını düşünmekteyim...

Alıntı:
bu mudur yani cihad diye sivillerin katledilmesinin bir kısmını kınayalım ama el kaidenin çizgisini Nebevi bir yöntem olarak kabul edip bunları cihad kahramanları yapalım.
Alıntı:
Cihad kahramanı yapmak gibi bir derdim yok Amacım Müslüman Mücahidlere atılan iftiraların görünmesini sağlamaktır... Amaç direnişi kırmaktır...! Unutmayalım ki Harici cihad beldelerinde cihad Farz-ı Ayndir... Onlar düşerse bize Farz-ı Ayn olur !
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla