Alıntı:
Sevgili abim valla bu konuda net fikrin yok.cevapların hep bulanık.
|
Bunu izah etmek hiç kolay değildir... Lakin yakında inşaAllah hakikatler ortaya çıkacaktır...
Alıntı:
verdiğin videoda ise eylemleri biz yapmadık gibi bir açıklaması veya sadece Arap yarımadasında yapıyoruz gibi bir açıklama da değil.
|
Afganistan, Irak ve Harici cihad ülkelerinde cihad ettiğini belirtmesi ve Mücahidlerin günaha girmemelerini belirttiği için aktardım... Elbette çok daha fazla videosu var ama bir çoğu silindi, kaybedildi ! Eylemleri sahip çıkanlar acizane dediğim gibi 'düşmanı caydırma stratejisi' kullanmaktalar... Buna aşırı taassup gösterenler eklenince ifade etmek çok zor olmaktadır...
Alıntı:
El Kaide nin üstlendiği eylemleri şu medyanın pohpohladığı haberler harici bize tek tek sayar mısın desem yine aynı cevapları vereceksin.
|
Bunlar zamanla ortaya çıkacaktır...
Alıntı:
Zerkavi'nin ırak'ta şiilere yönelik bomba eylemlerini gördükçe hakikaten ürpermemek elde değil.
|
Bu konuda Nasrallah ve Sadr'ın açıklamalarını röportajlarını okumanı öneririm...! deccali medyalar bu haberlerin izeetli açıklamaların ardından 'strateji geliştirirler' ! Sadr ve Nasrallah Şiilere yapılan saldırıların İngiliz Ajanlarının yaptığını açıkıladılar !
Alıntı:
kamuoyundaki bilinen el kaide eylemleri üzerine hep bir gizem katıyorsun ama ispat edemediğin halde sivil halkın öldürülmesini kınamalıyız diyorsun.
|
İspatlamak o kadar kolay değil... Ama masum insanlara da acımayın dedikleri bir delil bulabilirseniz durum değişir...! Ben acizane Türkiye ve medyada bunu öğrenmenizin mümkün olmadığını düşünmekteyim...
Alıntı:
bu mudur yani cihad diye sivillerin katledilmesinin bir kısmını kınayalım ama el kaidenin çizgisini Nebevi bir yöntem olarak kabul edip bunları cihad kahramanları yapalım.
|
Cihad kahramanı yapmak gibi bir derdim yok Amacım Müslüman Mücahidlere atılan iftiraların görünmesini sağlamaktır... Amaç direnişi kırmaktır...! Unutmayalım ki Harici cihad beldelerinde cihad Farz-ı Ayndir... Onlar düşerse bize Farz-ı Ayn olur

!