1.si bu bir ekonomi meselesi değil bir bölgesel ve ırkçı hastalık halini almıştır.
2.si PKK en çok tutan propagandası istemediği bir yapıyı hemen devletle ilişkilendirmesidir. ve bu çok fazla tutuyor. en büyük rakibini Bu şekilde önünü kesmeye çalışmış ve Batı Türk kardeşlerimizinde bu koroya katılmasıyla bir nevi başarmıştır. ( Hizbullahı devlet kurdu onların baştan beri propagandası idi. )
sorunların çözümü
1.si islamın önünde ki tüm engeller kaldırılacak. eğitim şart. ekonomi şart ıslah şart zenginlik şart üniversite şart bunlar hepsi hikaye islam şart bu kadar.
2.si PKK ve Devletin en büyük mağduru ayrıca Kürdistan Kafirlerinin en büyük rakibi Hizbullah Terör Listesinden çıkarılmalı. en kısa sürede.
3.sü Kürdistan ve Kürd kelimesinden kıl kapılmicak hatta mümkünse Güneydoğu Anadolu yerine Kürdistan Bölgesi resmiyet kazanmalı. ( istismar edilecek hiç bir şeye mahal verilmemeli )
4.Halkın mağduriyeti giderilmeli. Boşaltılan ve yakılan köyler. kayıpların bulunması. yapılan zülümlerden dolayı özür dilenmeli.
5.Halka güven verilmesi. Polis ben ancak kendimi koruyorum derse millet ne yapacak. halkı baş kaldırdığında arkasında bir güç his edecek.
6. PKK ile ters düşenler değil PKK hep suçlu bulunacak.( ki PKK ile çatışan ters düşen hep yargılanan ve cezalanan olmuştur örnekleri çoktur )
7. Ana dilde eğitim gündemden düşürülmeli. okullarda seçmeli olmasının hiç bir sakıncası yoktur.
8. islami örgütlenmeler 1.tehlike olmaktan çıkarılmalı. ( hücrfe evleri basılır gibi islami STK'lar basılmamalı )
9.Koruyuculuk sistemi dağıtılmalı
10.İslami STK ların toplumsal faaliyetleri engellenmemeli ( peygamber sevdalıların düzenlediği miting ve etkinlikler özellikle batı illeride -( istanbul bursa ankara vb illerde fazlasıyla engeller çıkarılmaktadır. )
11.şimdilik aklıma bunlar geldi. başka gelirse yazarım.
şimdilik aklıma bunlar geldi.
Konu Ammar tarafından (05-06-2011 Saat 01:57 ) değiştirilmiştir..
|