Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2011, 16:05   #3
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Zorla değil ya, arkadaş;
Ben “ABD gibi düşünmek”, onun her “palavra”sına kanmak, attığı her “zoka”yı yutmak zorunda değilim!..

Dün de yazdığım gibi;
“11 Eylül saldırısını El Kaide’nin yaptığına” inanmadığım gibi, “Usame bin Laden’in öldürüldüğüne” de inanmıyorum...
İnanmak ne kelime, gülüyorum!..
ABD tarafından yapılan resmî açıklamalar, bana son derece “komik” geldiği gibi, ABD Başkanı Barack Obama’nın da; “ABD Derin Devleti” tarafından bir “soytarı”, bir “sığıntı”, bir “şaklaban” durumuna düşürüldüğünü düşünüyorum.
“Operasyonu izleme fotoğrafı”nı gördünüz... Başkan Obama, İletişim Subayı Tuğgeneral Brad Webb’in yanında, bir köşeye sıkışmış, adeta “sığıntı” gibi oturuyor!..
Ötekiler hâlâ “beyaz!”
Obama hâlâ “zenci!”
Acı acı güldüm!..
ABD’de, değişen bir şey yok!..
“Görüntü”lere güldüğüm kadar, yapılan “resmî açıklama”lara ve onları “deşifre” etmeye çalışan “kartel gazeteleri”ne de güldüm!..
Bazıları diyor ki;
“Beyaz Saray’dan dağıtılan fotoğrafta, Hillary Clinton’un önünde duran fotoğraf, hassas istihbarat belgesi olduğu için mozaiklendi!”
Bir başkası da diyor ki;
“Masanın üzerinde kristalize edilmiş fotoğraf, Laden’in parçalanmış cesedi olabilir!”
Gelin de, gülmeyin!..
“Hassas belge” ise, o fotoğraf çekilirken niye kaldırmadılar?.. “Laden’in parçalanmış cesedi” ise; masanın etrafındakiler niye hâlâ ekrana bakıyorlar?..
Demek ki, ABD istihbaratı, işin içine “gizem” katmış ki; herkes o fotoğrafı konuşsun istiyorlar!..
Kim, ne derse desin;
Bunun adı, bir “propaganda savaşı”dır!.. ABD, “düzmece bir operasyon” ile “Laden’den kurtulduklarını” dünyaya kabul ettirmek istemektedir!..
Maalesef, başarılı da olmuşlardır!.. Çünkü bizde; “Hıyarım var” diyen birinin peşinden “tuzluğu” kapıp da koşacak çok adam var!..

MaşaAllah... Akil adam...

Mesele Algı savaşı ! Algıyı yönetmek istiyorlar... ! Deccal işte...
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla