Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2011, 14:26   #3
Kullanıcı Adı
ALmi´
Alıntı:
grevs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

3.sü Kürdistan ve Kürd kelimesinden kıl kapılmicak hatta mümkünse Güneydoğu Anadolu yerine Kürdistan Bölgesi resmiyet kazanmalı. ( istismar edilecek hiç bir şeye mahal verilmemeli )
Yazdığınız her maddeye sonuna kadar katılıyorum. Sadece bu kırmızı ile belirttiğim kısım hariç. Ben bu bölgenin böyle anılmasını istemiyorum. Bundan rahatsızlık duyarım.

Alıntı:
Asi_isyankar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Birde Başbakan'ın şu talihsiz
"Kürt sorunu bitmiştir" sözleri
Bu gergin ortamı taçlandırdı...
Ben de başbakanla aynı fikirdeyim. Sadece şu ana dilde eğitim hakkı dısında , kürt sorununun kalmadığını, artık tamamemn pkk sorununun oldugunu düşünüyorum.

Alıntı:
Asi_isyankar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Dün Demirtaş "şiddetten gelen bir oy bile bize haram olsun" diyordu.
Çünkü biliyor ki tarafları şiddet uygularsa kendilerinin aleyhine olur.
İşte asıl mesele de burda. Bu söylediği ile çelişen tutumlarda bulunuyor Bdp. Sonra da sorun çözülmüyor diyip bunun bir numaralı suçlusunun da başbakan oldugunu söylüyorlar. Bunu sen kabul et ya da etme. İşleri güçleri şiddet. Okula atılan havai fişekler, bir genç kıza atılan molotoflar ve hayatını kaybeden insanlar. Taş atan çocukların başında ya da sonunda eli taş tutan milletvekiller. Sen sana oy verenlerin vekilisin, sen böyle yaptıkça onlar da seni örnek almazlar mı. Bu nasıl bir temsiliyettir. Bunlar yapılıyor ama şiddetten gelen oy haram olsun ddeniliyor sonra da. Şimdi devlet mi bdp mi samimiyetsiz?

Asi sen devamlı şunu diyorsun. Sivil halka yapılan zulümleri tasvip etmiyorum. Peki o sivil halka molotoflar atan, taşlar atan, evlerin arabaların camlarını indirenlerin adıyla ; dağda bulunup çatışanların adı da pkk değil mi ?
Aradaki fark nedir?
Yapılan bir yanlışı herkese mal etmeyin diyorsun. Ama yapılanlar artık bir değil bini aşmış yanlışlardan ibaret. Artık hangi birini düşünelim de genelleme yapmayalım?
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla