Alıntı:
grevs Nickli Üyeden Alıntı
değerli kardeşim. gördüğümü tartıştığımı söylüyorum senin verdiğin şema normal olan şema. ama bu fizyolojik sorunlar zamanında çözülmediği için artık konu fizyolojikten çıkmıştır.
benim gördüğüm adam açlıktan ölecek Yine PKK ideolojisini savunuyor adamı cezaladırıyor mesel amaaşı 600 tl adamdan 1500 tl alıyor yine onları savunuyor. adamların dükkanını hergün kapatırıyor yine savunuyor. adamlar açlıktan ölüyor deniliyor o açlıktan ölecek olanlardan düzenli olarak örgüt için para toplanıyor ama çıt çıkardıkları itiraz ettikleri yok. bunlar şimdikiler geçmişti bunun en az 10 katı daha fazla sıkıkarlardı. hatta yerine getiirmeyenleri ibret olsun diye öldürülür günceler asılı kalırdı reklerde.
konu her ne kadar temelde birinci derece zaruri ihtiyaçların giderilmesi olsada benim gördüğüm kadarıyla bu artıktık türkiyenin bu sorunu için geçerli değil zamanı geçti.
adı üzeridne Kürt sorunu ve artık çözüm isyemeyen bir yapı PKK muhatap alınıyor. zamanında atılmayan adımlarla beraber bazı fedakarlıklarla ancak bu sorun kısmen veya büyük kısmı çözülür ama tamamının çözülmesi mümkün değildir.
|
Bak şimdi kardeş biz ilk etapda küt-pat diye PKK'nın bitirilmesini tartışmıyoruz kimsede böyle bir olacağını düşünmüyordur herhalde . Biz burda bölgede devletin varlığını daha fazla hisettirmesi bölge insanını kendi yanına çekmesini tartışıyoruz seçime gidildiğinde sandıkdan PKK yandaşı partinin değilde olmayan partinin çıkmasını ve belediyeleri milletvekilleri ile halka hizmet edip diğer komşu BDP'yi destekleyen il ve ilçeye örnek olmasını bir sonraki seçimdede o BDP'ye destek veren ildede PKK yandaşı olmayan hizmet yandaşı olan bir partinin başarılı olup orda halka hizmet ederek PKK'nın BDP'nin arkasındaki desteği azaltmasını nasıl yapabiliriz neler yapabiliriz neleri yapmıyoruz neleri yanlış yapıyoruz bunu tartışıyoruz bunun içinde bölge insanının fikirlerini alıyoruz anlaşıldımı ?
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı
Ne devlet gerekli reklamı yapıp desteği veriyor nede açılabilecek konumda il var.-Gaziantep hariç-
|
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı
Zira ulaşım varsa sanayi vardır.Ulaşım yoksa yoktur.
Koskoca Diyarbakırın daha bir sivil hava alanı yoktur.
Sivil hava alanları,Duble yollar,Hızlı Tren gibi yatırımlar yapılırsa zaten özel sektör kendiliğinden gelir.
|
Diyarbakırın sivil havalanı acaba sivil hava şirketlerinin gelmiyeceği düşünüleceği içinmi yapılmıyor ? Bu arada Diyarbakırın sivil havaalanı olmadığı duyunca şaşırdım.
Konu EZEL tarafından (05-07-2011 Saat 20:57 ) değiştirilmiştir..
|