Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2011, 21:01   #9
Kullanıcı Adı
istikbal
Ah be güzel kardeşim ,keşke anlayabilsem, keşke bu hususda yorum getirebilsem ,inanınız mantığım almıyor, benim ülkemi yıllardır kan gölüne çeviren bu zalimi yakalıyorlar ,getiriyorlar ,ve ne acıki dağdaki o zahmetli hayatı yerine, lüks bir otel misali hapishanede tutuyorlar. yetmiyormuş gibi ,bu zalimin oradan örgütüne emirler yağdırmasına göz yumuyorlar. ve bu ülkeye bağımsız ülke deniliyor, bu ne biçim bağımsızlık, eğer benim 40 bine yakın vatandaşımın katilini benim kanunlarım ortadan kaldıramıyorda, efendim dış güçler böyle istiyor yanlışına sığınıyor ise, kusura bakılmasında bu ülke bağımsız ülke olamaz,ve eğer demokratikaçılımın gereği diye böyle düşünülüyor ise ,buda kendi elimizle kendi katilimizi besliyoruz anlamına bir yanlış geliyor bana, çünkü bu insanlar büyük millet meclisinin aldığı kararları bahane ederek bu kadar azgınlaşıyorlar.öyle ise bu kararları alan merci , karşısındaki insanların kim olduklarınıda hesaba katarak böylesine kararlar alabilmeli , yoksa işte böyle çok daha yollar kesilir, çok recepler daha şehit verilebilir .
istikbal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla