Alıntı:
NûN Nickli Üyeden Alıntı
Ben hem kanalı yeriyorum, hem de kanalı haksız mesnetsiz yerenleri yeriyorum.
Kanalı kınama kısmını geçelim, elbette kanalın da eleştirilecek çok yanlışları var.
Ama hocanın elle tutulur bir gerekçesi var mı şu videoda hocam?
İzlemediği bir sahneyi hangi akla hizmet eleştirir bir insan. Eleştirirken hakaret etme hakkını nerede bulmuştur, bu o kanalın izleyicisine de hakaret değil midir? Kollama izliyorum ben de kanalda, ne yapmalıyım şimdi? Onun yerine açıp abime, babama dansöz mü izleteyim?
Diyalogu eleştirecekse adam gibi eleştirsin, yakışıyor mu bu sözler bu hocaya?
Komiklik yapacağım diye lafları alelade savurursa komedilik olur, bizler de dansöz lafını cımbızlar kendisine böyle iade ederiz.
Sanmıyorum ki Cübbeli hocaefendi, sizin deccali afete yaklaştığınız samimiyetle bu eleştiriyi yapmış olsun. Samimi bulmadım bu konuşmayı.
|
Ben acizane basit bir formul ile anlatmayı uygun buldum ki dairelereki derinlik uçuruma gitmesin lakin bu sizi tatmin etmedi sanırım...
Meseler derindir... Yüzeysel değildir... Algıları oluşturan makenizma 'Dinler Arası Diyalog' ismidir... Bir Müslüman bunu duyduğu anda karşı çıkar ! Şimdi meselenin aslında bu kavramdan yola çıkıyor ! Hmmm dinler arası ! aaa birde yahudi hristiyan cennete mi ? Birde Amerika'da ! Bunlar deccali şekilde zehirlerin tesiri ! Birde buna taassub sahibi sahip çıkmaya çalışanlar yok mu ! Diyaloğa ait ayetler diye ! Şimdi gel sen bunu Müslümana anlat !!!
Elbetteki meselelerin algı boyutu, açıklanma boyutu çok önemlidir ! 'Dinler Arası Diyalog' stratejik olarak zaten islam'a düşman olan zehirlerden dolayı islam deyince terörden başka bir iey anlamayan ve sizi asla dinlemeye yanaşmayan kimselerin ! Zehirlerini temizleyebilmek adına ! Uygulanan bir zehir temizleme sistemidir...! Doğrudur ! Lakin bu şekilde anlatmaz iseniz birde sağda solda hata eden ilmi zayıf kimseler cennete de girer der ise !(Ben acizane çok örneğini gördüm) Algı zor olan işi aşırı savunma taassubu nedeniyle kavramından uzaklaşır ! Ülkemizde MaşaAllah Müslümanların arasını bozmak isteyen kimse olmadığı içinde !!! deccali stratejilerle nakşedilen parapisikolojik harbler sonucu yalan haberler ile saflar algılardan ayrılır !!!
Genelinde herkes İslam'ı savunuyor ! Sıkıntı yok ! Sıkıntı Algıda ve Şeytani şekilde algıyı doğrudan kaydıranlardadır !!!
Hocaefendi haklı derken dairesinde haklı ! Çünkü Algısı yukarıda izah ettiğim gibi inandırıcı bulmayınca diyor ki Cennete dolduruyorsunuz ! O zaman itikadi şekilde dansöze baksan ! haram işler günaha girersin ! Lakin cennete doldurursan ayeti inkar edersin diye açıklama yapıyor ! Algısında doğru değil ama söylediğinde doğru ! E Videodaki kadının söylediği cevapta doğru ! cennete dolduranda yok ! Peki mesele ne !
Deccali Stratejik yçnetilen algı... !!!