Alıntı:
NûN Nickli Üyeden Alıntı
Ben hem kanalı yeriyorum, hem de kanalı haksız mesnetsiz yerenleri yeriyorum.
Kanalı kınama kısmını geçelim, elbette kanalın da eleştirilecek çok yanlışları vardır. Medya sektöründe hatalar olabilir.
Ama hocanın elle tutulur bir gerekçesi var mı şu videoda hocam?
İzlemediği bir sahneyi hangi akla hizmet eleştirir bir insan. Eleştirirken hakaret etme hakkını nerede bulmuştur, bu o kanalın izleyicisine de hakaret değil midir? Kollama izliyorum ben de kanalda, ne yapmalıyım şimdi? Onun yerine açıp abime, babama dansöz mü izleteyim?
Diyalogu eleştirecekse adam gibi eleştirsin, yakışıyor mu bu sözler bu hocaya?
Komiklik yapacağım diye lafları alelade savurursa komedilik olur, bizler de dansöz lafını cımbızlar kendisine böyle iade ederiz.
Sanmıyorum ki Cübbeli hocaefendi, sizin deccali afete yaklaştığınız samimiyetle bu eleştiriyi yapmış olsun. Samimi bulmadım bu konuşmayı.
|
bak iman ile amel arasındaki ilişkiyi anlamadığından böyle abuk subuk yazıyorsun..
cübbeli hocaefendinin bunu seyredeceğine dansöz seyret derekn gerçekten seyret demiyor.
altındaki mana butür sözlerin geçtiği filmler insanın itikadını bozar ALLAH göstermesin dinden çıkarır.yani ebedi cehennem
dansöz seyretmek ise amele taaluk eder ve iizleyeni günahkar yapar ancak haram olduğunu kabul ediyorsa dinden çıkarmaz..
konu çok önemli aman itikadımıza bir halel gelmesin.
ALLAH rızası için dikkat edelim kardeşler..
birbirimizi uyaralım nihayetinde sonumuz ölüm ne bizi siyaset ne cumhurbaşkanı nede başbakan kurtarabilir.çünkü yarın ırak ,afganistan ve libyalı müslümanlarla çok işleri olacak ahirette...