Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2011, 23:30   #7
Kullanıcı Adı
ALmi´
Alıntı:
istikbal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
efendim dış güçler böyle istiyor yanlışına sığınıyor ise, kusura bakılmasında bu ülke bağımsız ülke olamaz.
Burada yanlışınız var. Dış güçler falan filan boş şeyler bunlar. Daha bir hafta olmadı. Diyarbakıra dört terörist cenazesi geldi. Ne oldu sonra? Kimisi zoraki kimisi de kendi isteğiyle kepenk kapattı. Hayalet şehir oldu o gün o şehir. Dışarıda tek tük insan vardı. Hepsi cenazeye gitmişti. Sanıyorum olaylar çıkmadı bu kez. Ama normalde bir terörist cenazesinde dahi olayların ne denli şiddetli çıktığını biliyoruz.

En basit örnek. İmralıdaki yerim dar dedi diye bunun ceremesini g.doğu halkı çekti haftalarca. Şehir talan edildi. Olaylar başını aldı gitti. Bu durumda kalkıp apoyu öldürtme fikri ne kadar mantıklı gelir size?

Apoya zarar verilmemesinin belki birkaç sebebi vardır. Ama ilk ve en önemli sebep, başta doğu ve g.doğu olmak üzere Türkiyenin büyük bir kaosa sürükleneceği gerçeği gün gibi ortada olduğu içindir.

Ben g.doğuda yaşayan biri olarak, bunu göze alamam. Yaşananları kaldıramam. Çünkü imralıdakine en ufak bir şey olursa bunun ceremesini en başta biz doğudakiler çekeriz. Devamında bolca şehit haberleri vs..
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla