Konu
:
Deniz Gezmiş Gerçeği
Tekil Mesaj gösterimi
05-08-2011, 19:31
#
11
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Alıntı:
bülent eren
Nickli Üyeden Alıntı
“Denizler
Filistin'de eğitim görüp Türkiye’ye gelmişler ve bugün PKK’nın yaptığı gibi kanlı terör faaliyetleri yürütmek istemişlerdir.
Deniz
Gezmiş
Filistin'den Türkiye’ye döndükten sonra ODTÜ'yü kendisine üs olarak seçmiş ve diğer terörist arkadaşlarıyla burada kandırdıkları gençlere terör dersi vermiştir. Hem teorik hem de pratik eğitim alan
Deniz
Gezmiş
gerilla kamplarında öğrendiği adam öldürme, sabotaj, suikast ve diğer terör çeşitlerini ODTÜ arazisi içinde arkadaşlarına da öğretmiştir.
Beynelmilel komünizmin etkisinde kalarak kandırılan
Deniz
Gezmiş
ve arkadaşları Türkiye cumhuriyeti devletine olan isyanlarını
“Türkiye Amerikan emperyalizminin sermaye, askerî kontrol ve kısmen işgali altındadır”
[1]
sözleriyle dile getiriyorlardı. Siyasal iktidarı ele geçirmek için
“politikleşmiş askerî güç”
kullanılması taraftarı olan bu grup aynı zamanda, Türkiye’deki bütün olumsuzlukların sorumlusu olan siyasal iktidarlara karşı legal ve demokratik yollarla mücadele yolunun kapandığını iddia ederek silaha sarılmışlardır. '' BURDA YAZILI OLANLARIN % KAÇINA İNANASIM VAR BILIYOR MUSUNUZ % - 1.000.000.000'NA INANMAK ISTIYORUM YA BÖYLE BİRŞEY OLAMAZ EGER OLSAYDI DENIZ GEZMİŞ'İN SİLAH SIKTIGI POLISI ÖLDÜRMÜŞ OLSAYDI DOĞRUDUR AMA ELINDE OLAN BIR POLISI YARALAYARAK BIRAKIP KAÇAN BİR İNSAN HAKKINDA BUNLARI SÖYLEMEK BENCE MANTIKSIZ DÜZELTİLMESİNİ RİCA EDERİM TŞKLER
Alın işte birtane daha denizci. Kardeşim yürü yoluna yahu herkez o adamın ne mal olduğunu biliyor sen hala kalkmış ne diyorsun...!
Tarantula_