Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2011, 23:49   #39
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Alıntı:
bülent eren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aleykumselam öncelikle yayımlanan yazıların gerçeklık payları ve bugun oldugu gıbı ogunkü medyanın yalan yanlış yazılarına itibar ederek mı adam öldürdü ve bu tür hükümler giydi eğer gerçekten adam öldürmüş olsaydı 6. filo geldiğinde onları tutup tutup denize atmak yerıne dırekt olarak (sözde) '' dediğiniz gibi kurs gösterdiği adamlarla birlikte öldürürdü '' allaha ınancını ben bılmem dını benı ılgılendırmez sadece davasına sadıklığı ve asla ve asla pes etmediği o muhteşem performansı ve devrımcılık yenılik ruhudur teşekkürler . . .
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla:

Efendimiz (s.a.v) kafire yardım eder ancak asla yardım kabul etmezdi.

Ayrıca:

Alıntı:
Kâfirleri sevmemek Kur'an-ı kerimde açıkça emredilmiştir. Kur'ana uymak ise farzdır.

Kâfirleri sevmenin haram olduğunu bildiren âyet-i kerimelerden birkaçının meali şöyledir:
[B
Nickli Üyeden Alıntı
(Allah’a ve kıyamet gününe iman edenler; babaları, kardeşleri ve akrabası olsa da, Allah’ın ve Resulünün düşmanlarını sevmez.) [/B][Mücadele 22] (Demek ki babası da olsa kâfir sevilmez.)

(Ey iman edenler, Yahudi ve Hıristiyanları dost edinmeyin! Onlar,
[İslam düşmanlığında] birbirinin dostudur. Onları dost edinen de onlardan [kâfir] olur. Allahü teâlâ, [kâfirleri dost edinip, kendine] zulmedenlere hidayet etmez.) [Maide 51]
Benim değinmek istediğim nokta Allah'a karşı gelen kimseyi tasvip etmem ve destek olmam. Hep aynı şeyleri söylüyorsunuz diyebilirsiniz muhterem ama öyle. Ölçüler bellidir haşa değiştirmeye kalkmak, değiştirmek, aslını inkar etmek bizim ne haddimize Allah hidayet eylesin...