Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2011, 03:39   #7
Kullanıcı Adı
EZEL
YALAN: KEMAL KILIÇDAROĞLU - Kendisi usta mı çırak mı? Önce çırak olduğunu söyledi. Bir çırağa ülkeyi teslim eder misiniz? Çırağın ne olduğunu bilmiyor. Ülke deneme tahtası mı Allah aşkına? Ben ülkeyi yönetirken çıraktım, şimdi usta oldum. Ne ustası oldunuz? Hem uygarlıktan söz edeceksiniz, özgürlükten söz edeceksiniz, ortak platformdan söz edeceksiniz, demokrasiden söz edeceksiniz. Ana muhalefet partisi lideriyle bir araya gelmekten çekineceksiniz, açıkçasını söyleyeyim korkacaksınız. Niye korkuyorsunuz? Devletin bütün arşivleri sizin elinizde. Gelirsiniz bütün belgeleri çıkarsınız tak tak tak dersiniz ki kardeşim sen bu ülkeyi yönetemezsin, bitti. Ben de yanıt veremem. Niye korkuyor? Efendim birinci ligdeymiş beyefendi. Hangi birinci lig. Kaç takım var birinci ligde biliyor mu? Sadece kendisinin mi oynadığını sanıyor birinci ligde. Bir baksın bakalım ana muhalefet partisi liderinin devlet protokolünde yeri neresidir? Sayın Deniz Baykal ile bir araya geldiklerinde böyle bir şey söylendi mi kendisine? Demokrasi kültürü gelişen bir insan zaten böyle bir şey düşünemez. Ama ben kendisinin demokrasi kültürü var mıdır yok mudur onu bir tarafa bırakıyorum. Açık ve net söylüyorum. Sayın başbakan benimle bir araya gelmekten, tartışmaktan korkuyor. Çok net söylüyorum. Benim bilgi birikimim ondan iyidir. Benim deneyimim ondan iyidir. Benim devlet yönetimim ondan iyidir. Benim arkadaşlarımla arzu ederse onun arkadaşları da bir araya gelirler. Arzu ettikleri konuda, ekonomide mi, milli savunmada mı, eğitimde mi, çevrede mi, dış politikada mı, benim arkadaşlarımla genel başkan yardımcıları, onun genel başkan yardımcıları bir araya gelsin. Halk görsün bakalım kim daha iyi biliyor? Kimin bilgisi daha iyi? Sayın Başbakana şunu söylemek isterim. Ben devlete girerken binlerce kişinin arasından girip sınavı kazanmış bir kişiyim. Binlerce kişinin arasından girip 13 kişi seçildik. Hesap uzmanlığı sınavına girdim. Zor bir sınavdır. Sayın başbakan bu sınavlara girmeye cesaret bile edemez. Onun için ben bilgime güvenirim, birikimime güvenirim, eğitimime güvenirim, kültürüme güvenirim. Her şeyime güvenirim. O kendisine güvenmediği için efendim ben başbakanım, ben çıkmam. Niye çıkmıyorsun? Yani Amerika’da çıkıyorlar da, İngiltere’de çıkıyorlar, Almanya’da çıkıyorlar da niye bizde olmuyor?

CEVAP : Önce hesap uzmanı !!! Kılıçdaroğlunun hesap uzmanlığını görelim :
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Sonra Erdoğan kimmiş onu görelim gerçi geçmişte Baykala bu dersi Başbakan vermişti ama Kılıçdaroğlu unutmuş hatırlatalım videonun tamamını izleyiniz
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Kılıçdaroğlu kendi döneminde SKK'nın sömürülmesini seyrederken biz Tayyip Erdoğanın İstanbul BB Başkanı olarak Adapazarından dev borularla dağları delerek İstanbula su getirişini izliyorduk ...

Konu EZEL tarafından (05-10-2011 Saat 04:12 ) değiştirilmiştir..
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla