KEMAL KILIÇDAROĞLU - Evet seçim sonuna kadar bütün meydanlarda söyleyeceğim. Yüreği varsa, cesareti varsa karşıma çıkar. Arzu ettiği konuda bakın ben her soruyu soralım demiyorum. Kendisinin arzu ettiği konuda, beni yenebileceği konu hangisiyse, beni zorlayacağı konu hangisiyse o konuda çıkabilir. Arzu ederse İstanbul Anakent belediyesi, arzu ederse Sosyal Sigortalar Kurumu, arzu ederse çevre, arzu ederse başka bir alan. Her alan olabilir. Ben söz veriyorum onun belirlediği konularda olacak. Yine söz veriyorum onun arzu ettiği televizyon kanalında olacak. Yine söz veriyorum onun arzu ettiği gazetecilerle olacak. Yine söz veriyorum o arzu ederse tek başına çıkmayabilir. 3 kişiyle de gelebilir. Ben söz veriyorum. Ben tek başıma çıkacağım. Cesareti varsa karşıma çıkar.
CEVAP : Kılıçdaroğlunun CHP genel başkanı olması daha şurda 6 aylık bir mevzu Başbakan iktidara geldiğinden beri ikili olarak hiç bir tartışma programına katılmamakdadır . Başbakanın iki tartışmalara katılmaması Kılıçdaroğlundan çekindiği için değil bu tartışmalar kisileştiği vede bu tartışmalarda karşılıklı seviye ortadan kalktığı için reddetmektedir ayrıca kendisinden önceki genel başkan Deniz Baykalında bu yöndeki taleplerinide reddetmiştir .
Buyrun : http://www.google.com.tr/#hl=tr&biw=1024&bih=677&sa=X&ei=aH3ITbKnF-Tx0gHP15nmBw&ved=0CGQQBSgA&q=Erdo%C4%9Fan,+Baykal+ In+%27canl%C4%B1+yay%C4%B1n%27+%C3%A7a%C4%9Fr%C4%B 1s%C4%B1n%C4%B1&spell=1&fp=e145f08b19119b86
Biz başbakanın İstanbul BB başkanlığı adaylığı ve Başkanlığı döneminde katıldığı programlarda kimlere haddini bildirdiğini iyi biliyoruz