İki milletvekili ve yerel seçimde Ak Parti'ye oy vermiş biri olarak bu projenin lanse edilme sebebini sadece , seçim propagandası olarak vaadedilecek bir şeyin karşısına 8 senedir neden yapmadınız sorusunun sorulma ihtimaline karşı , soru ile karşılaşmayacak , karşısındakilerin beynini uçuklatmak olduğunu tahmin ediyorum .
Ne iki İstanbul nede 45 km lik bir kanal oy verecekleri ( ben de dahil olmak ) üzere hiç mi hiç tatmin etmiyor .
Adalete inandım , kalkınmaya inandım .
Ben taşerondayım ve 630 tl maaş alıyorum , benim kadar çlışmayan bir kadrolu veya 657 li , 2000 liraya yakın maaş alıyor .
Burada adalet var mı ?
630 tl maaşla kalkınamıyorum .
Siz kalkınabilir misiniz ?
Eeee . Benim için adalet olmayan ve kalkınmama yardımı olmayan bir Partinin bu trü vaatleri benim yerimde siz olsanız , sizin için ne ifade eder .
Ben size söyleyeyim . Ancak başbakan gibi değerli bir şahsiyete insanları , ona bağlı olanları münkir yapar .
Eğer bu akılları başbakan kendisi akıl ediyorsa amenna ve saddakna . Yok akıl verenleri veya danışmanları fısıldıyorlarsa ve işe yarayacağını söylüyorlarsa , yemin edişyorum partiyede , başbakanada büyük zarar veriyorlar .
Ben Ak Parti'ye ilk oy verişimi hatırlıyorumda , o sene ki seçimlerde anayasa mahkemesine , danıştaya , sayıştaya , yargıtaya , genelkurmaya , chp ye , mhp ye , anapa , basına kızanlar ( bende dahil )Ak Parti'ye oy vermişlerdi . Yıkarsa yıksın , bitirirse bitirsin diyerek .
Ama imar etti . Ekonomiyi büyüttü . Amenna .
Ülke ekonomisinin büyümesi ve merkez bankasının kasasında 93 milyar dolar olması güzel bir şey , bir de benim 8 sene önce 580 tl maaşımın bu gün 630 olması ve arada 50 tl gibi komik bir farkın olması ne kadar tezat değil mi ?
İnsan yaşar , düşünür , karşılaştırır , sorar , irdeler falan filan .
İnşaallah 2 seçimdir Ak Parti'ye oyveren ve mutlaka bir ilçede üyeliği olan ama 8 senedir evinin geçiminde bir değişim olmayan insanların , 8 sene önce ki tepkiyle hareket edip ( vede Sayın Başbakanın en garanti gördüğü ) oylarını götürüp başka bir partiye vermezler .
Çünkü bu ülke İstanbul 'dan ve 8 tane büyük şehir belediyesi olacak ilden ibaret değil .
Hesapların çok iyi yapılması lazım . Bu iki projeyi duyan , inanın Ak Parti için nelere göğüs germiş insanlar bu iki projenin somut olarak ülke ekonomisine getireceği kazancı duymazlarsa kızmaya başladılar diyebilirim .
Çünkü takım tutar gibi parti tutma zamanı , 8 sene önce AK Parti'ye oy vererek bitti . O zaman alkışlananlar bu gün aforoz edilmemeli . Çünkü seçmen bilinci oluştu .
|