Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2011, 13:19   #74
Kullanıcı Adı
depare
Yanlış anlaşılmak Cübbeli Hocan'ın kaderi illaki çıkıp yine "Benim şakirtlerle,nurcularla bir sorunum yok ben şahıslara ve bazı kurumlara kızıyorum Dansöz benzetmesini İtikat ile amel konusun'un ne kadar farklı olduğunu anlatmak için söyledim yoksa kimse Dansöz falan izlememeli" demesi mi lazım her lafına illaki açıklamamı yapması lazım

Etliye,sütlüye karışmayıp malum odakların kendisine teklif ettiği gibi Cenneti,Cehennemi anlatıp milleti uyutup,oyalasa ne kadar şeker ve cici bir hoca olacak değil mi

Birisi Ehli Kitapla Amentü birliği kurmuş,olsun o onların görüşü biz kendi işimize bakalım dese..

Birisi Peygamberin mucizelerini ve şefaatini inkar etmiş olsun oda kardeşimiz kendi görüşü bizi bağlamaz dese..

Birisi Sahabeye sövmüş hiçe saymış,bol keseden hadis uydurmuş olsun oda hak mezhebtir biz işimize bakalım dese..

Tıpkı ilk çıktığı televizyon programında ki gibi Cennet,Cehennem,tövbe etmen'in önemi vs hep bu çizgide gitmeliydi öyle değil mi..?

Aslında sistemin çarpıklığın'ın bir dışa vurumudur bu biz istiyoruz ki nasıl normal hayatta ve siyasette her farklı fikire,inanca ve görüşe saygı duyulup önüne set çekilmemesini amaçlayan Demokrasi Din'in içine de girsin herkes kendi Din görüşüyle bağımsız bir durum da faaliyetini yürütsün kimse kimseye bunu dinlemeyin buna uymayın demesin derse de engellemeden desin ortada 100 farklı Din idolü de olsa Demokrasi hepsini kucaklasın bunu istiyoruz...

Cübbeli Hocan'ın katılmadığım bir kaç görüşünden biride işte bu bağlam da o ben beni kale alanlara şunu dinlemeyin buna uymayın diyebilmeliyim karşı tarafta bana set çekip engellemedikten sonra bunu demeli her kesim özgür olmalı diyor..

Ben buna da bu sistem de karşıyım kontrol sende değilse Din de demokrasiye izin verilmemeli..

Neden bunu yazdım çünkü bugün bazıları yüzünden cebelleşiyorsak bunu her bağımsız görüşü bir arada tutup hepsin'in eline özgürlük veren Demokrasiye borçluyuz da ondan
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır