05-10-2011, 14:46
|
|
|
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı
n anılan konuşmamda, bu üç görüşü naklettim, her birinin delil ve dayanaklarını verdim ve özetle şunu dedim: Başka dinlerde, ötekilere böyle bir bakış mevcut değil, ama İslam düşüncesinde böyle bir görüş ve bakış mevcuttur. Kendim üçüncü görüşü benimsediğimi söylemedim ve savunmadım, yalnızca naklettim ve delillerini verdim. Ayrıca bu görüşün de savunulabileceği kanaatindeyim.
http://www.hayrettinkaraman.net/makale/0315.htm
|
Benimsediğimi söylemedim ama bu görüşün savunulabileceği kanaatindeyim bak hele bak deccali stratejiye bak
İstemem yan cebime koy bunu kitabına yazdı o kitabı belki on binlerce insan okudu ve bunu böyle kabul ettiyse gerçi se si fazla oldu..
Bu kafa karıştırma dan öte itikadı bozan görüşü verip insanların itikadi inancıyla oynamak ve onları Dinden çıkartacak görüşlere sürüklemeyi neyle açıklayabiliriz..?
Ayrıca Mason olan Abduh ve Rızayı alim olarak kabul edip milletin önüne seriyor bunu neyle izah edeceksiniz bu adamların mason olduğun'un belgesi var gördüm diyor Cübbeli Hoca ne yani yalan mı konuşacak
Bu ikisi İslamı bozup yok etmek için kendi dönemlerin de görülmemiş gayret sarfeden sapıktan ibaret..
Bundan ötesi insanların Müslüman olmaları Kuran'ın hedefi değil ne demek yahu..?
Peygamber (s.a.v) Hristyanlara,Yahudilere Müslüman olun demedi ne demek Peygambere (s.a.v) nasıl yapılır bu iftira tek kelimeyle yazık...!!
Peygamberimiz'in (s.a.v) bir krala yazdığı ve direk islama davet ettiği orjinal mektup Topkapı da dururken bu ne demektir..?
Mektuba da ihtiyacımız yok bunu demeyecekti o zaman neden geldi İslam Dini..?
Karma bir Din kurma sevdasın da olanların bu sözleri amaçlarını gayet net belli ediyor..
Müslümanlar Peygamberlerin'in bütün Din saliklerini İslama çağırdığını sanır demiş yok neye çağıracaktı Budizme mi ,Ehli Kitaba mı bu kadar olur ancak yahu..!
Hem çağırmadıda 130 bin sahabe nasıl Müslüman oldu sahabeler 40 kişiyken dışarı çıkıp bağıra,bağıra insanların İslama girmelerini,Müslüman olmalarını istemelerini ve bu uğurda işkence görmelerini neyle açıklayacağız..?
"Sizi kandırırlar , Biz Hristyanlar,Yahudiler Peygamberi kabul etmesin demedik kabul etsinler ama uymaları şart değil(!) dedik derler" (C.A.Hoca)
Konu depare tarafından (05-10-2011 Saat 14:59 ) değiştirilmiştir..
|
|
|