Konu
:
Cübbeli: STV dizilerini izleyeceğine dansöz izle
Tekil Mesaj gösterimi
05-12-2011, 11:50
#
11
Kullanıcı Adı
depare
Alıntı:
HaArP
Nickli Üyeden Alıntı
Bazı sözlerinizde haklılık payınız var evet Abduh ve Rıza masondur... Hatta şu andaki Ezher bile onların elindedir... Lakin
Sizi böyle bir algıya götürmesi de normal Lakin öyle değildir... İçlerine girdiniz mi ? Cemaatten bahsetmiyorum... Yapılan işlemlerin üst düzeyinden bahsediyorum ?
Yani bir mason'un İslam Dini hakkın da ki fetvalarını(!) "İslam alimleri(!) bu konuda 3 görüş belirtmiştir" diyerek sunmak neyle izah edilecek birde bu görüşte savunulabilir diyorr...
İçlerine girdim ortaokul yılların da şakirtlerin evinde çok ders çalışmışlığımız vardır
Ben alt düzeyi daha çok beğeniyorum üst tarafa çıktıkça işler sarpa sarıyor şu sırat köprüsün den geçme olayı bayağı üst düzeydi mesela
Beni şahıslar bağlıyor sen Cübbeli Hoca üzerin den İsmailağa'ya düşman kesilmiyorsan(öyle tahmin ediyorum) bende Karaman üzerin den kimseye düşman kesilmem..
Hani bazen çok büyüdü bu hareket diyorlarya işte bu büyüklük cemaat içi bağımsız kadrolar oluşturuyor bunların yaptıkları da kendilerini bağlamalı..
Cübbeli Hocayı provakatör ilan eden Mahmud Efendin'in adını kullanıyor(!) diyen türlü yalanları dizen ertesi günde tükürdüğünü yalayan şu malum gazete yöneticileri ile normal cemaati asla bir tutamam şahsen
depare
Açık Profil bilgileri
depare - Daha fazla Mesajını bul