Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-16-2011, 00:00   #3
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yav ben anneler ağlamasın çocuklar ölmesin diyorum sen cihad diyorsun haci yav. Yani ağzımı açtıracan türk silahlı kuvvetleri çokmu imanlı çokmu müslüman ? Sen askere git islami cihad de bak bakalım ne yapıyorlar seni
Kim kimle savaşıyor ? Kimin imanını sorgulayacağız ?
Diyarbakırlı memoyla şırnaklı haso savaşıyor ikisininde ailesine gitsek 5 vakit namazlı abdestli çıkar. Senden benden müslümandır adamlar. Bu zihniyetle devam edersek bu kirli savaş 30 sene daha sürer. Binlerce insan milyarlarca dolar gider. Bu kirli savaş son bulsun herkes işine gücüne dönsün. Resmen kısır döngü ! 5 şehid 3 terörist ölü ele geçirildi 1 şehid 12 terörist ölü ele geçirildi. Ölen bu toprakların çocuğu ...

Ölen rütbeli bir asker değil, insanlar silahlı kuvvetlerin nasıl bir yer olduğunu biliyor buna rağmen gönüllerinde, niyetlerinde Peygamber ocağına gitmek arzusuyla görevlerini yerine getiriyorlar. Beni anlamıyorsun sanırım kardeşim, benim hassasiyetim kesinlikle bir tutulamaz ailesini bilemem, böylelersede çocuklarına karşı görevlerini yerine getirmemişler besbelli. Herneyse olayı oraya buraya çekmeden şunu kabul et muhterem: Hiç kimse Filistinli Şehidimle , Şehid Mehmedimi kafir bir teröristle bir tutamaz...