Konu
:
Bahçeli, Diyarbakıra geliyor(muş)
Tekil Mesaj gösterimi
05-29-2011, 10:53
#
35
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
bryan
Nickli Üyeden Alıntı
zaten siz akpliler bdp yi mhpden daha sempatik buluyorsunuz....
her zman bdp nin değirmenine su taşıyorsuunz
sonrada cıkıyorsunuz chp-mhp-bdp aynı fikirleri savunuyorsuunz diyorsunuz.
aslında ne dediğinizide bilmiyorsuunz.
senin recebin cok yürekli oldugu için mi sivas ötesine gittiği zaman ((size göre kürdistan)) bütün devletin güvenliğini etrafına alıp miting yapıyor..
ayrıca hakkarideki esnafın terör örgütün baskısıyla kepenklerin kapanmasından şikayet ediyor ama bir yandan hataydaki mitingine gelip burdaki bazı fabrikaların kepenklerini kapattırıp işçilerini mitinge getiriyor...
bryan Türkiyenin nüfusunun % 15 ki bana göre daha fazla Kürt vatandaşlarından oluşuyor .
BDP'nin oy oranı ise en fazla % 6
Sözün kısası bu gün Kürt vatandaşlarının üçte ikisi PKK'yı desteklemiyor ..
MHP-HEPAR-CHP PKK'yı nasıl bitirmeyi düşünüyor? BDP'yi nasıl bitirmeyi düşünüyor . Dur ben söyleyeyim.
Kürtler şu kadar kaçak elektirik kullanıyor diyerek
Geçmişteki kürt isyanlarını anlatıp(aynı dönemdeki Türk -Çerkes v.s istanlarını es geçerek) onlara sempatiyle bakılmasını !!! sağlayarak .
Batıda kürt nüfusunun gittikçe arttığını söyleyip halkı korkutarak (nede korktuk ya )
Bunun gibi insaların ve etnikitenin birbirine önyargıyla bakmasını sağlayacak propagandalarlamı bitirecek ?
Bu gün meclis kürsüsünden ,parti gurup toplantısında , mitinglerde , basın açıklamalarında CHP-MHP liderlerin in kaç kere BDP'yi eleştirdiğini yada yatığı pislikleri anlattığını duydun ? Ben mesala Devlet Bahçelinin genel afa talebinde buluduğunda Kılıçdaroğlunu eleştirdiğini biliyorum ama eski veya yeni BDP liderlerini eleştirdiğini duymadım hiç sen duydunmu hatırlıyormusun ? CHP'den ise zaten böyle bir şey beklemiyoruz ki Kılıçdaroğlunun genel af ,özerklik vede habur mitinginden sonra beklememekde ne kadar olduğumuz meydana çıktı .
Başbakan ise Allahın her günü BDP'yi yerden yere vuruyor yaptıklarını anlatıyor siz çıkmış hala neler diyorsunuz ..
EZEL
Açık Profil bilgileri
EZEL nickli üyeye özel mesaj gönderin
EZEL´nin Web Sitesini ziyaret edin
EZEL - Daha fazla Mesajını bul