sen kabuletmesende bu ülkenin %99 umüslümandır bunun bensöylemiyorum sen islami vebalden korkanlar hicret etmelidir diyerek benim söylediğim şeyi kastedmiş oluyosun hermüslüman vabalden korkar elbetteki hicret ve cihat nasib işidir kim buna itiraz ettiki demokrasi sadece bu ülkede değil her ülkede araçtır bakın kardeşlerim tartışmalarımızı gereksiz yerlere götürmenin bir anlamı yoktur zaten bu ülkede bilen bilmeyen herkes din adına ahkam kesiyor ve bundanda ençok müslümanlar zarargörüyor bulunduğumuz platform bir siyasi platformdur burada dini konuları tartışmakta ayrıca sakıncalıdır ben meramımı anlatamadım siz yanlışmı anladınız onu bilemem ben tamolarak şunu söylüyorum bu ülke hamdolsun bir müslüman ülkesidir ve demokrasiyi bir yönetim şekli olarak seçmiştir demokrasilerin vaz geçilmez unsurlarıda ülkeyi yönetmek açısından siyasi partilerdir biz beğensekte beğenmesekte bu böyledir burada esas olan böyle birtoplumda ülkenin geleceği milletimizin selameti açısından mevcut partiler içinden enuygun gördüğümüzü tercihetmek durumundayız herşeyden önce mevcut şartlarda buülkede yaşayan hervatandaş hangi dine mensub olursa olsun milleti ve ülkesinin sorumluluğunu kendisırtında hissederek bu tercihi yapmalıdır aynızamanda bu bizim ayrışmamızı değil birleşmemizi teyideder birbirimizi hazmedebilmemizin bir göstergesidir türkiye şartlarında müslümanların oykullanmasına gelince oykullanmamanın vebalinden bahsettim tekraretmeyim şerre karşi ehveni şerri tercihetmekle mükelleftir şartlarımız bunu gerektiriyor kimsenin birbaşkasının inanc derecesini sorgulamak gibi ne hakkı nede selahiyeti yoktur lütfen müslümanlar arsına nifak sokmamaya dikkat edelim bu konularda farklı fikirleri olanlarda yanlış demem ama tartışma yeri burası değildir burada bulunma sebebimizle uzaktan yakından alaksı yoktur lütfen ALLAH rızası için bütün kardeşlerime söylüyorum bu millet çok acılar çekti bir birimize tahammülümüz olsun şiddeti ve zorbalığı tetikleyecek konuşmalar yapmayalım her fikre karşı katılmasakta saygı çerçevesinde cevap verelim hepinize saygı sevgi ve muhabetlerimi sunuyorum
Konu ak-sevdalı tarafından (05-30-2011 Saat 04:07 ) değiştirilmiştir..
|