ARTIK MAVİ MARMARA GEMİSİ’NİN DIŞINDAKİ HER YER CEHENNEMDİR!
HUD SURESİ 42 ve 43.ayetlerde Rabbimiz buyuruyor ki:
“Gemi, dağlar gibi dalgalar arasında onları götürüyordu. Nûh, ayrı bir yere çekilmiş olan oğluna, "Yavrucuğum, bizimle beraber sen de bin, inkârcılarla birlikte olma" diye seslendi.
O, "Ben, kendimi sudan koruyacak bir dağa sığınacağım" dedi. Nûh, "Bugün Allah'ın rahmet ettikleri hariç, onun azabından korunacak hiç kimse yoktur" dedi. Derken aralarına dalga giriverdi de oğlu boğulanlardan oldu.”
2. Filo, son hız hazırlıklarına başladı. Kafamız karışık olabilir, siyasi tercihlerimiz farklı olabilir ama zulme karşı inatla direnen İHH’yı bugünlerde daha çok desteklemek gerekiyor. Yardım edenlere, binip de gidecek olanlara dua etmek de yeterlidir inanın. Bir destan yazılıyor Allah’ın izniyle, İsrail geri adım atarsa Filistin bu yüzyıla başka bir şekilde girerse hepimiz o destanın canlı şahitleri olacağız, ne büyük heyecan değil mi?
Bülent Yıldırım ağabey diyor ki: “ Gemiyle gitmek için form dolduranlar, o gemiye binmiş sayılacaktır.” Mesele bu! Kimse bizden bir şey istemiyor.
Zulme direnen Hz. Donanma’ya karadan dua ederek ya da maddi olarak bir çift çorap koyarak da binebiliyoruz. Yeter ki “Ben, kendimi sudan koruyacak bir dağa sığınacağım.” Demeyelim, çünkü inanın yeryüzünün en yüksek dağı şu an filodaki gemilerdir! Haydi Bismillah, geri sayım başladı…