Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2011, 04:21   #3
Kullanıcı Adı
HaArP
bakın :

Alıntı:
hicret etsin ler meselesi .... nereye yapacak hicreti kukla olmayan yönetim var mı ?
Afganistan'dakiler daha doğrusu harici cihad edenler Yeni Dünya Düzeni içine dahiller mi

Alıntı:
atlas okyanusunda bir adaya derseniz , Sahabei Kiram böyle birşey yapmışmıdır ?
Her kavram kendi dairesini oluşturur Hicri 1400 kavramlarını detaylı incelemeniz gerekir...

Alıntı:
Ki Müslümanlarda artık kuvvetlenmeye başlamıştır ve oyları birçok iştahı kabartmaktadır...
Deccalin Yalancı Cennet'ini öğreniniz...!

Alıntı:
Küfür ehli meselesi bir misaldir ...2 kafir parti dahi olsa ehven olup Müslümanlara zarar vermeyen ve Müslümanların faydasına olana vermek denildi ?
Ben bu fetvaya kendi dairesi içinde katılmakla beraber eksik olduğunu söylüyorum... ! Ayrıca Herkes Mutlaka ''oy kullanmak zorunda'' derseniz o zaman bu fetvayı almam mümkün olmaz...! Çünkü Fıkıhta derecelendirme vardır !

Alıntı:
Ki siz buradan Müslüman partiyi siz hesab edin ...
Detaylı analiz ister !

Alıntı:
O zaman laik yönetim diye 40-50 milyon Müslüman bıraksın ülkeyi statükoculara gitsin Hindistana o zaman...
Siyasette laf mananın zıddıdır ! Derecelendirme yapmamın nedeni budur ! Hiç kimse oy kullanmasa daha hakikatli olur ! Onun yerine Hilafet yahutta Laikliği kaldırmaktan bahsetmek önceliktir !!!

Alıntı:
Sizin Dini eğitiminiz varmı ? Varsa temeliniz nedir ? İlahiyat mı Medrese temellimisiniz ?
Dini eğitimim olduğunu anladığınızı umarım... Cübbeli diliyle fatiha'da okuduğum yerde elli hatamı bulursanız söylediğim hakikatleri yabana atabilirmisiniz ?
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla