Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-08-2011, 02:26   #37
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
ak-sevdalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yok unutmadık sende şunu unutma kimse Receb tayyip Erdoğanın kara kaşına kara gözü hayranlığından 2 ci defa iktidar yapmadı bu partiyi senin gibi yüzeysel düşünürsek evet katılıyorum belki tahmin eetiğimizden çok hayranı ve destekleyeni var aklına gelmeyen şurası Recep Tayyip Erdoğan siyasetin mektebinden gelen parti kuruncayakadarda liderlik vasfını hizmet ve siyaset anlayışını bu millete göstermiş birisidir bu özellikleriyle onay almış birisi Ak partiyle birlikte bu ülkede ezberler bozulmuştur devrim olmuştur siyasetin mecraı değişmiştir bu bir anlayış meselesidir ve sayın başbaknımız ülkemize bu değişimleri yaşatırken partisinede bu anlayışı kurumsal olarak yerleştirmiştir hala devam etmektedir (parti içi icraatları irdelersen görürsün) dolayısiyle hiçkimse meraketmesin boşunada sevinmesin Receb tayyib Erdoğan bir gün parti başkanlığını bırakırsa bir başak recep Tayyip erdoğan görevi devralacaktır başkatürlüsünü bünye kabuletmez artık AK partide siyasetin adı (anlayış olmuştur) darısı resmi kurumlarımızın başına
kara kaşına kara gözüne değil ama gözü karalığına adamlığına liderliğinine veriyoruz oyumuzu..
zaten kaşı karada değil...

bende recep tayyip erdoğan adına oy veriyorum...
recep tayyip erdoğan ve bir iki isim daha olmasa akpartiye aşırı derecede muhalif olabilirdim...
parti içi icraatten kastın nedir bilmiyorum ama daha bi kaç gün önceki kazlıçeşme mitinginde görevliydim...
partisinin bayrağıyla ayakkabsının tozunu silen teşkilat başkanı var öyle parti içi çok sağlamda değil...
metin külünk ağabey idare ediyordu bakalım o vekil olunca ne olacak ?