Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-08-2011, 03:08   #40
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
ak-sevdalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben kurumsallıktan bahsettim otokontrol yapısalşama sen kişiselleştiriyorsun ben Ak partililerden bahsetmiyorum Ak partinin siyaset anlayışından bahsediyorum zira değil tüm Ak partilileri aynı anlayıştaki 10_15 kişiyi yanyana getirsen aynı kalıba sokamazsın benim bahsettiğim anlayış sana akpartiye oy verdiriyor Recep Tayyip Erdoğanın partideki varlığı değil Ak partiye oyveren vermeyi düşünen her 10 kişiden 8 i sana oyverme sebebini farklı açıklar önemli olan ve doğrusuda budur işte bu yüzden birleştiricidir farklı anlayışları ortak müştereklerde buluşturabilmek çeşitliliğe hitabedebilmek işte bu yüzden Ak parti türkiye partisi olmuştur Ak partinin genel politikası budur parti anlayışı olarak kabul edilmiş ve yapılandırılmıştır Ak partide bundan sonra bu anlayış dışındaki hiç kimse başkan olamaz çünkü farklı anlayış başkanadayı olabilecek kadar partiyle bağdaşamaz
iddia ederim 10 adama sorsan 9 u recep tayyip erdoğan der oy verme sebebine...
yoksa ak partinin parti olarak saadetten,has partiden ve büyük birlikten yüzde 45 kadar büyük bir oranda
üstünlüğü yoktur...
teşkilat,görev ahlakı,kurumsal yapı olarak bir çoğundan daha geridir hatta...
bide sana bir tavsiye vereyim cümlelerinin birbirinden nokta yada paragraf olarak ayır bide kalın yada koyu yaz 3-4 kere okuyunca anca anlıyorum ne demek istediğini...